O fetiță de 8 ani a ajuns la greutatea de 9 kg după ce a fost înfometată de mama ei adoptivă

2 min read
O fetiță de 8 ani a ajuns la greutatea de 9 kg după ce a fost înfometată de mama ei adoptivă

Natalya Zubachyova, în vârstă de 44 de ani, mamă a 3 copii, a intrat în atenția autorităților după ce vecinul ei i-a anunțat de condițiile mizere în care își ține fiica vitregă de 8 ani. Micuța Irina a fost găsită subnutrită, cu degerături atât de grave încât nu putea să meargă, legată de un scaun pentru bebeluși.
Aflat în vizită la femeie, în orașul Bryansk din Rusia, vecinul ei, Vladislav Skorodumov, a deschis o ușă și a descoperit această scenă de coșmar, scrie The Sun. (Sursă foto GORODSKOY TV)
Irina cântărea mai puțin de 9 kilograme, greutatea unui copil de 3 ani. „Nu putea ieși singură de acolo. Picioarele ei erau albăstrui, era foarte subțire. Am luat copilul și i-am spus că nu o voi duce înapoi până la sosirea poliției. Am adus-o acasă, am spălat-o și i-am dat ceva de mâncare. I-am dat apă. A băut două pahare dintr-o singură înghițitură”, a declarat vecinul femeii. Fetița nu era capabilă să se hrănească, să vorbească sau să meargă și nu știa să meargă la toaletă, deși era sănătoasă când fusese luată din orfelinat. Micuța nu a fost trimisă niciodată la grădiniță sau la școală, iar picioarele îi erau atât de tare schilodite de degerături încât nu și le putea îndoi, au declarat medicii. Deși fetița se recuperează acum și este îngrijită, arată ca un copilaș de 4 ani, în niciun caz de 8.

Sursă foto: Inna Mukhina
Citeste si: 

Abuzata, torturata si tinuta timp de 5 ani intr-un dulap: Fetita si-a gasit curajul sa vorbeasca
”Lăsați-mă să mor!” Replica unei fetițe de 7 ani dată medicilor, când ajunge la spital din cauza abuzurilor părinților ei
Cum recunosti un copil abuzat

Femeia care a adoptat fetița se purta impecabil cu ceilalți copii ai săi,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.