O fetiță româncă face furori printre cele mai bune balerine ale lumii. Cine este micuța Rebecca Zamfir

2 min read
O fetiță româncă face furori printre cele mai bune balerine ale lumii. Cine este micuța Rebecca Zamfir

Cine este Rebeca Zamfir, fetița din România care a devenit una dintre cele mai talentate balerine din lume
La vârstă de 4 ani, Rebeca Maria Zamfir a văzut la televizor o fetiță care dansa balet. I-a plăcut atât de mult încât și-a rugat părinții să o ducă și pe ea la balet, ceea ce s-a și întâmplat. La doar 5 ani, Rebeca pășea pentru prima oară într-o școală de balet și de atunci pună mare pasiune în tot ceea ce face. Deși i-a fost greu, nu s-a gândit niciodată să renunțe. Mai mult decât atât, după doi ani de dans, ieșind de la cursul de balet, a profitat de faptul că mama să nu ajunsese încă să o ia și a intrat la cursul contemporan al Cezarei Blijou, una dintre cele mai populare prezente de pe scenă contemporană, care a și participat la „Românii au talent”.
Un an mai târziu, la doar 8 ani, Rebeca a particpat la un concurs internațional de dans contemporan, în Portugalia, unde a obținut locul V mondial. Acum, la 11 ani, este una dintre cele mai bune balerine din lume. Micuța a reușit performanță de a obține marele trofeu la cel mai mare concurs de balet din lume, „Youth America Grand Prix”, care a avut loc la Paris. De aemenea, ea a primit burse la unele dintre cele mai renumite școli de dans din lume, printre care  Opera Națională din Paris, Academia Princess Grace din Monaco și Institutul Național Superior de Dans Rosella Hightower din Cannes.
„Marele Premiu reprezintă o foarte mare bucurie și onoare, totodată, o recunoaștere internațională și posibilitatea de a ajunge la una dintre școlile de balet de elită din lume. Îmi place foarte mult să dansez. Cred că pentru a obține acest premiu trebuie să fii pasionat de dans,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.