O fetiță și-a pierdut șase degete de la mâini după ce s-a agățat de un gard

2 min read
O fetiță și-a pierdut șase degete de la mâini după ce s-a agățat de un gard

O mamă a vorbit despre accidentul în urma căruia fetița ei și-a pierdut mai multe degete de la mâini
Kerry Ratcliffe este mama a cinci copii și a povestit cum una dintre fiicele ei, Bella, a suferit un accident grav în luna aprilie. Fetița se juca atunci pe o alee din spatele locuinței familiei sale, pe bulevardul Kestrel din Salford (Marea Britanie). 
Mama fetiței a povestit, pentru „Manchester EveningNews”, că fetița încerca să-și facă „o vizuină” și s-a suit pe o masă de lemn. Întrucât masa începuse să se clatine, copilul a încercat să nu cadă și s-a prins cu mâinile de un gard: „Bella stătea pe masă, aceasta s-a clătinat și atunci a avut accidentul în care și-a pierdut degetele. A fost o experiență extrem de dureroasă. Am auzit țipete, un vecin a venit la noi, iar fiul meu m-a dus în casă și mi-a zis „Și-a pierdut degetele”, iar eu m-am prăbușit pur și simplu.”

Fetița a trecut printr-o intervenție chirurgicală
Bella a ajuns la Spitalul Wythenshave, unde medicii au încercat să-i reatașeze degetele la mâini. Intervenția nu a avut succes, după cum a dezvăluit mama în cadrul interviului acordat sursei citate: „A fost la Spitalul Wythenshave. A stat 12 ore în operație pentru reatașarea degetelor. Intervenția nu a decurs conform planului.”

Fetița are acum 9 ani, se simte mai bine și a revenit la școală. Kerry a precizat că, la un moment dat, Bella o să aibă o proteză. De asemenea, de când a avut loc accidentul fiicei sale, mama a hotărât să se mute mai aproape de familia ei.
43 de reguli de siguranță pe care orice părinte ar trebui să le știe
Care este poziția autorităților locale în urma accidentului în care a fost implicată fetița
După accidentul fiicei sale,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.