O mamă a adus pe lume prima fetiță din familia soțului ei, după mai bine de 130 de ani în care s-au născut doar băieți

2 min read
O mamă a adus pe lume prima fetiță din familia soțului ei, după mai bine de 130 de ani în care s-au născut doar băieți

A adus pe lume prima fetiță din familia soțului ei, după 138 de ani în care se născuseră numai băieți 
Carolyn și Andrew Clark (din Michigan, SUA) sunt în prezent fericiții părinți a doi copii. Astfel, fiica lor s-a născut pe 17 martie, iar fiul lor, Cameron, are 4 ani. 

Cei doi soți s-au cunoscut acum mai bine de 10 ani, iar lui Carolyn nu i-a venit să creadă când Andrew îi povestise că, în familia lui, nu se mai născuse nicio fată, în linie directă, de mai bine de 100 de ani. Pentru „Good Morning America”, mama a povestit că: „Atunci am spus, „Ei bine, întotdeauna șansele sunt 50-50%. Totuși, ce vrei să-mi spui? „În familia noastră, în linie directă, nu s-a mai născut nicio fată”. De fapt, soțul meu a avut unchi și mătuși care au avut fete, însă în linie directă, din partea lui, nu se născuse nicio fată.”
Între timp, în anul 2021, Carolyn a pierdut o sarcină. În aceste condiții, când ea și soțul ei au aflat că vor deveni părinți pentru a doua oară, nu s-au gândit neapărat să aibă o fată sau un băiat. În cadrul aceleiași intervenții pentru „Good Morning America”, Carolyn a precizat că: „Când am aflat că urma să devenim iar părinți, pot spune, sincer, că nu ne interesa dacă vom avea o fetiță sau un băiat. Eram pur și simplu recunoscători pentru ceea ce ni se întâmpla și ne rugam pentru o sarcină care să decurgă bine și pentru un bebeluș sănătos.”
Nașterea fiicei lor a fost o surpriză întrucât în familia lui Andrew nu se mai născuse nicio fată, în linie directă, de 138 de ani. Astfel, stră-străbunicul, străbunicul, bunicul și tatăl lui Andrew avuseseră doar băieți. 
După nașterea fiicei sale, Carolyn a explicat de ce este atât de fericită pentru că a devenit mamă pentru a doua oară.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.