O mamă a dat în judecata spitalul la care născut, după ce bebelușul ei a rămas paralizat în urma unei nașteri traumatizante

2 min read
O mamă a dat în judecata spitalul la care născut, după ce bebelușul ei a rămas paralizat în urma unei nașteri traumatizante

O mămică dintr-un oraș britanic, trăiește un adevărat coșmar de mai bine de 3 ani, de când neatenția  medicilor i-a lăsat fiul nou-născut paralizat. Din cauza neglijenței unei echipe de medici, băiatul, care a venit pe lume în iunie 2019, a dezvoltat o paralizie cerebrală care l-a făcut incapabil să meargă, să vorbească sau să stea în picioare fără ajutor, după ce a fost lipsit de oxigen în uter.
Mama micuțului, Dilshad Sultana, în vârstă de 31 de ani, era însărcinată în 40 de săptămâni și se afla la doar 18 zile distanță de o cezariană planificată, când a început să acuze dureri abdominale puternice. Ea spune că ceea ce a îngrijorat-o cu adevărat era faptul că nu mai simțea mișcările bebelușului în burtă, care până la momentul respectiv erau frecvente și puternice. Ea a sunat la spital în jurul orei 17:00, însă medicii i-au recomandat să facă o baie caldă și să revină în momentul în care contracțiile devin regulate, la trei minute.

Când aceasta a ajuns în cele din urmă la spital, la ora 22:30 în aceeași seară, moașele au observat că bătăile inimii bebelușului erau din ce în ce mai slabe. Medicii i-au făcut femeii o cezariană de urgență, iar copilul, acum în vârstă de 3 ani, a trebuit să fie resuscitat și ulterior conectat la un ventilator, la terapie intensivă.
Nașterea fetiței mele a fost atât de traumatizantă încât am uitat cum să vorbesc pentru câteva zile
„Când am ajuns la spital, le-am spus moașelor că nu-mi simțeam copilul să se miște, dar ele au încercat să mă liniștească spunându-mi că îl monitorizează. Știam că ceva nu era în regulă, dar am simțit că nu mă ascultau cu adevărat. Pe măsură ce treceau orele, nu se făcea nimic cu adevărat, apoi mi s-a spus brusc că am nevoie de cezariană.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.