O mamă care a adoptat 4 copii află că este însărcinată cu cvadrupleți

2 min read
O mamă care a adoptat 4 copii află că este însărcinată cu cvadrupleți

Au adoptat 4 copii, apoi au aflat că vor avea cvadrupleți
Nu degeaba se spune „ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să se întâmple”. Maxine și Jacob Young, un cuplu din Pennsylvania, SUA, au visat la o familie numeroasă încă de când s-au căsătorit, în 2016. De-a lungul anilor, Maxine s-a confruntat cu probleme de fertilitate și a suferit două pierderi de sarcină, așa că împreună cu soțul ei a luat decizia de a adopta patru copii. La scurt timp, ea a aflat că este însărcinată, astfel că în 2018 a venit pe lume Henry, primul copil biologic al cuplului.
Citește și: Mama a 13 copii, insarcinata cu cvadrupleti la 65 de ani

Foto: instagram.com/maxinelee_y
Ai fi zis că 5 copii erau suficienți pentru cei doi, însă nu a durat mult până când Maxine a rămas din nou însărcinată. De această dată, cu cvadrupleți. Inițial, medicii au sfătuit-o pe aceasta să renunțe la sarcină, întrucât cu istoricul său de avorturi, era puțin probabil ca sarcina să ajungă la termen.
Citește și: Femeie diagnosticata cu infertilitate, insarcinata cu cvadrupleti

Foto: instagram.com/maxinelee_y
Însă Maxine s-a bazat pe intuiție și a mers mai departe cu sarcina. Și bine a făcut, căci a reușit să aducă pe lume 4 copii sănătoși: Silas, Theo, Beck și Cecilia.

Foto: instagram.com/maxinelee_y
În cazul în care te întrebi cum e viața cu 9 copii, ei bine, Maxine spune că nu este atât de greu precum se aștepta. „Casa e plină de viață și iubire, iar asta îmi umple sufletul de bucurie”, a mărturisit ea, potrivit presei de peste Ocean.
Citește și: Astepta tripleti, insa a nascut cvadrupleti identici

Surse: instagram.com, news.amomama.com

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.