O mamă din București nu și-a mai văzut fiica de mai bine de 1 an, pentru că tatăl ei o ține închisă în casă

De când a izbucnit pandemia, Iulia a văzut-o pe Audrey, fiica ei doar de 3 ori în ultimii 3 ani. La început, fostul partener invoca pandemia ca motiv pentru care nu îi permite mamei să-și vadă fata, de teamă ca aceasta să nu se îmbolnăvească. Din vara lui 2021 însă, nu i-a mai răspuns Iuliei deloc, așa că femeia nu mai știe absolut nimic de fetița ei.

Iulia și tatăl fetiței nu au fost niciodată căsătoriți și s-au despărțit în urma unui episod violent, în care bărbatul a agresat-o. Se pare că femeia a fost dată afară din casă de mama bărbatului, cu care aceștia locuiau, după ce a spus că vrea să se despartă de acesta.
Mai departe, Iulia și-a scos certificat medico-legat, dar și un ordin de restricție împotriva fostului partener, care, spune ea, ar fi amenințat-o în trecut spunându-i „Îți iau fata și te omor” (sursa Adevărul).
Cu toate acestea, se pare că instanța a hotărât să-i ofere bărbatului custodia fetiței, pentru că are un venit mai mare decât fosta sa parteneră.
Așa că de 3 ani, fetița locuiește cu tatăl și bunica paternă, însă se pare că viața ei este departe de a fi una normală. Mama sa susține că deși bărbatul nu a agresat-o niciodată fizic în prezența ei, se teme pentru sănătatea psihică a copilei. Aceasta susține că fetița nu a mai ieșit afară din anul 2020. Nu se duce nici la grădiniță, nici la medic, ci stă acasă mereu.

Mai mult, Iulia susține că într-una din zile s-a dus să-i ducă fetei un pachet și a auzit țipete:
„L-am sunat pe tata și pe bunica paternă înainte, nu mi-au răspuns. Am fost nevoită din nou sa-i lasă pachetul în fața ușii închise. Când am lăsat pachetul am auzit glasul fetiței mele prin ușă.

 » sursa: www.qbebe.ro