O mamă i-a pus bijuterii de gangster bebelușului ei și internetul a explodat

2 min read
O mamă i-a pus bijuterii de gangster bebelușului ei și internetul a explodat

Johnny O’Driscoll, un bebeluș de peste granițe, se poate lăuda deja cu o colecție impresionantă de bijuterii. Internauții l-au numit „băiețelul de aur” după ce mama lui a postat o serie de filmulețe pe TikTok, cu el accesorizat din cap până-n picioare cu bijuterii din aur.

Clipul îl arată, de asemenea, pe băiețel purtând mai multe inele pe degetele mici de la fiecare mână, precum și numeroase brățări cu diamante. „Nu-mi vine să cred că este al meu, băiatul meu de aur”, a scris mama copilului în dreptul clipului controversat.

Imediat internauții au umplut secțiunea de comentarii cu mesajul de genul „un bebeluș nu este o păpușă pe care să o accesorizezi după bunul plac”.
„Ce naiba i-ați făcut acestui copil?”, a comentat o persoană, în timp ce altcineva a încercat să o avertizeze pe mamă că bijuteriile, în special inelele, pot fi destul de periculoase pentru cel mic, fiindcă pot fi cu ușurință înghițite. 
Alții nu înțeleg de ce părinții micuțului preferă să investească în haine și accesorii care valoarează mii de dolari, și nu în viitorul acestuia.

„Având în vedere că bebelușul nici măcar nu știe ce poartă, nu înțeleg de ce nu investiți banii pe care ii dați pe toate aceste haine și bijuterii în educația lui? Băgați banii într-un cont, de care el să se folosească la facultate, de exemplu”, a comentat cineva.

Surse: tiktok.com, thesun.co.uk

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.