O mamă îmbrăcată în iepuraș de Paște surprinsă în timp ce împărțea prezervative la o școală primară

2 min read
O mamă îmbrăcată în iepuraș de Paște surprinsă în timp ce împărțea prezervative la o școală primară

Nathan Jensen, tatăl a trei elevi, povestește că atunci când școala primară Gullet l-a informat că a existat un incident la școală și că un părinte a împărțit prezervative copiilor a devenit extrem de îngrijorat. Nathan, care este profesor la Universitatea din Texas, a scris pe Twitter că nu este sigur că s-a înscris pentru această ciudățenie. Și a decis să investigheze incidentul. 
Discutând și cu ceilalți părinți, a descoperit că totul a fost o greșeală. Femeia care a împărțit ouăle era o farmacistă care se îmbrăcase în iepuraș de Paște pentru un eveniment al unei clinici din zonă despre educația sexuală. Aceasta este mama unui elev al școlii, care a fost nevoită să vină îmbrăcată în acel costum ca să își ia copilul de la școală, moment în care a fost ”asaltată” de copiii de la școală și nu a avut încotro decât să le dea acestora dulciuri. Rămânând fără ”muniție” și-a sunat soțul să îi mai aducă, însă acesta a adus din greșeală ouăle care erau umplute cu prezervative, nu cu dulciuri. 

Update: A pharmacist ran a clinic in a bunny suit about safe sex. She picked up her 2nd grader in costume and handed out some candy. Got mobbed by kids, ran out of candy and called her husband. Her husband brought the wrong eggs. Chaos ensued. https://t.co/zLypppQnBD
— Nathan Jensen (@NateMJensen) April 15, 2022

Școala își reevaluează acum protocolul de siguranță, spunând că a rugat părintele în cauză să plece, dar că mama s-a mutat vizavi de școală, într-un spațiu public și a continuat să împartă copiilor ouă de Paști. ”Lucrăm acum la protocolul de siguranță pentru a ne asigura că astfel de evenimente nu vor mai avea loc. A fost un gest iresponsabil din partea acestui părinte.”, declară purtătorul de cuvânt al școlii. 

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.