O mamă întreabă pe Facebook cum se poate descurca din ultima sută de lei pe care o mai are

„Urgent am nevoie de idei. Am fix 100 de lei. Pe card, nu cash. Trebuie să iau strict de mâncare pentru mine și fiica mea pentru 2 zile (deși i-am spus de „n” ori soțului că ăștia sunt bani pentru 1 zi, nu înțelege).
Obligatorii sunt pâinea, laptele și cerealele. Cam 20 de lei. Rămân 80 de lei. Ce iau din ei ca să supraviețuim 2 zile? Copila vrea să iasă cu prietenii, dar nici 5 lei în plus nu am pentru ea. Dacă retrag banii, pierd 5 lei comision. Deci cum să gospodăresc cel mai bine cei 80 de lei?”, a scris femeia pe grupul de Facebook „Buget de familie”.

O persoană i-a răspuns:
„Aș vrea să văd câte persoane din acest grup cheltuie 100 lei/zi strict pe mâncare. Chiar sunt curioasă ce standard aveți și cun gestionați în general cheltuielile pentru că mă gândesc că dacă sunteți o persoană care cheltuie 100 lei/ zi (așa cum reiese din postare) înseamnă 3000 lei/luna doar pe mâncare ceea ce înseamnă că nu ar trebui să va faceți griji pentru 5 lei comision de retragere banca sau 5 lei pe care îi solicită fii-că pentru ieșit în oraș.
Apoi nu înțeleg cum să aveți 100 lei (80 lei) și să nu puteți gestiona banii în așa fel încât să luați o carne și niște legume din care să faceți un felul 1 și un felul 2 care ajung pentru două-trei zile. Efectiv sunt curioasă cum faceți mâncare și ce faceți de mâncare în celelalte zile.”
Mama a revenit și a mai precizat, într-un comentariu la această postare, că pe lângă gătit, trebuie să se ocupe și de pachetul de serviciu al soțului și de prânzul pentru școală al fetiței sale:
„Nu aveam absolut nimic când am scris postarea.

 » sursa: www.qbebe.ro