O mamă parlamentar mustrată aspru după ce a ținut un discurs cu bebelusul ei de 3 luni în brațe

2 min read
O mamă parlamentar mustrată aspru după ce a ținut un discurs cu bebelusul ei de 3 luni în brațe

Mustrată aspru după ce a ținut un discurs cu bebelușul ei de 3 luni în brațe
Stella Creasy, o deputată din opoziție care a militat pentru ca parlamentarilor să li se ofere concediu de maternitate, a primit un avertisment după ce a participat recent la o dezbatere în timp ce îl ținea în brațe pe Pip, fiul ei de trei luni.

Foto: Facebook
„Se pare că Parlamentul a impus o regulă care spune că nu pot lua cu mine copilul de 3 luni, care doarme, atunci când vorbesc în sală. (Încă nu există o regulă privind purtarea măștilor, apropo). Mamele nu trebuie să fie văzute sau auzite, se pare….”, a scris Stella Creasy pe Twitter, publicand si avertismentul pe care l-a primit dupa ce si-a adus fiul la dezbatere.

Apparently Parliament has written a rule which means I can’t take my well behaved, 3-month old, sleeping baby when I speak in chamber. (Still no rule on wearing masks btw).Mothers in the mother of all parliament are not to be seen or heard it seems….#21stCenturyCalling pic.twitter.com/rKB7WbYQrL
— stellacreasy (@stellacreasy) November 23, 2021

Creasy și alți parlamentari au pus sub semnul întrebării această regulă, care pare să fie în contradicție cu directivele anterioare privind această practică. Deputata și-a adus în mod regulat fiul, pe care încă îl alăptează la sân, la dezbateri, așa cum făcea anterior cu fiica sa.
„Este foarte micuț și poate că unii dintre colegii mei sunt mai zgomotoși decât el”, a declarat ea pentru Sky News, cerând o abordare mai flexibilă din partea autorităților parlamentare. În ciuda regulii oficiale care interzice acest lucru, parlamentarii au adus anterior copii la dezbateri fără a fi mustrați. Fostul lider liberal-democrat Jo Swinson ar fi fost prima care a făcut acest lucru în 2018.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.