O mamă și-a lăsat fiica de 12 ani să-și pună cercel în nas: „Mi s-a spus că sunt o mamă groaznică”

2 min read
O mamă și-a lăsat fiica de 12 ani să-și pună cercel în nas: „Mi s-a spus că sunt o mamă groaznică”

O mamă i-a promis fiicei sale că o lasă să-și pună cercel în nas, dar cu o condiție
Tink (din Marea Britanie) este mama a doi copii. Recent, a apelat la o rețea de socializare pentru a dezvălui că Ruby, fiica ei adolescentă, în vârstă de 12 ani, și-a exprimat dorința de a avea cercel în nas. Într-o postare de pe TikTok, Tink a întrebat cine este de acord cu așa ceva și a venit cu această precizare: „Prin urmare, Ruby a hotărât să-și facă piercing în nas”.

Ulterior, mama i-a spus lui Ruby că îi va permite să-și pună cercel în nas dacă videoclipul în care a vorbit despre intenția ei va obține 25.000 de aprecieri. Nu numai că videoclipul a ajuns rapid la acest număr de aprecieri, dar în câteva zile de la postare a adunat peste 86.000. 
De altfel, când videoclipul a ajuns la 27.000 de aprecieri, Tink a hotărât să posteze altul, în care, potrivit „New York Post”, a menționat: „Vă rog să îmi amintiți să nu mai fac asta niciodată pe o aplicație pe care fiica mea este atât de apreciată.”

Mama i-a pus fiicei sale un cercel în nas
Așa cum se poate sesiza din sursa citată, Tink nu a uitat să adauge că: „Sunt o persoană care se ține de cuvânt. Prin urmare, spun „da”, va avea un piercing în nas”. Peste 70.000 de persoane au încurajat-o să-și lase fiica să aibă cercel în nas.
După aceea, mama a arătat cum a procedat pentru a realiza piercing-ul fiicei sale, din nara dreaptă.

În final, nu s-a ferit să dezvăluie noul look al lui Ruby. Majoritatea utilizatorilor de TikTok au trimis iar aprecieri: 

„Arată extraordinar”;
„Este atât de frumos”;
„Wow,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.