O mamă și-a vândut fiica de 12 ani pentru suma de 90.000 de euro

2 min read
O mamă și-a vândut fiica de 12 ani pentru suma de 90.000 de euro

O româncă în vârstă de 27 de ani și partenerul ei sunt suspectați de poliția franceză pentru că au încercat să-și vândă fiica în vârstă de 12 ani, unui bătrân.
Se pare că totul a început într-un cinematograf din Paris, acolo unde poliția a descoperit că bătrânul o agresa pe fată în aceeași încăpere în care se aflau și părinții ei. Atât mama fetei, cât și pensionarul au fost arestați, însă tatăl minorei a fugit cu ea și în prezent sunt de negăsit.
Bătrânul a fost audiat cu privire la agresiune sexuală asupra unui minor, iar mama fetiței este urmărită penal pentru trafic de persoane, anunță Realitatea.net. 

Cei doi indivizi au fost plasați în arest preventiv, timp în care s-a deschis o investigație mai amplă asupra faptelor.
Aceeași sursă ne indică că faptele s-ar fi petrecut de-a lungul mai multor ani, timp în care bătrânul le-a dat părinților fetei în jur de 90.000 de euro. Atunci când a fost întrebat, bărbatul a negat agresiunile, spunând că a plătit suma respectivă „din generozitate”, însă polițiștii nu în cred.
Rămâne de văzut ce se va întâmpla în acest caz. Sperăm ca fetița să fie găsită și în siguranță. Din păcate, minora nu e singura care a fost vândută și totodată, abuzată de părinții ei.
În decembrie 2022, s-a descoperit că o adolescentă de 16 ani din Koln, Germania, pe nume Romina, a fost vândută de către tatăl ei pe suma de 85.000 de euro unui celebru clan de interlopi din același oraș (sursa Libertatea). 
Asta nu e tot. Tatăl său a făcut un contract de vânzare-cumpărare (ilegal, bineînțeles), în care se stipulează că bărbatul va primi toată suma de la cumpărător, după ce acesta verifică dacă fata este, într-adevăr, virgină. 
Romina a fost apoi căsătorită cu unul dintre bărbații care au cumpărat-o,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.