O prezentatoare celebră de știri a născut singură, în baia de acasă, după un travaliu de doar 13 minute

2 min read
O prezentatoare celebră de știri a născut singură, în baia de acasă, după un travaliu de doar 13 minute

Kasie Hunt, celebra prezentatoare în vârstă de 37 de ani și soțul ei, Mario Riviera, tocmai au devenit părinți a doua oară, anunță Playtech.ro.
Bebelușul a venit pe lume neașteptat. Travaliul a izbucnit dintr-o dată, iar Kasie a fost nevoită să nască în baia locuinței sale, singură.

Se pare că durerile femeii au debutat brusc, în timp ce era acasă, cu soțul ei. Kasie și-a dat seama ce se întâmplă, așa că nici măcar nu a mai avut timp să sune la salvare. 
13 minute mai târziu, și-a adus fetița pe lume pe podeaua din baie, de una singură.
Micuța Grey, așa cum au numit-o, a venit pe lume sănătoasă, cântărind 3,8 kg. 
„Ne-a arătat că este o fetiță independentă, cu o personalitate puternică, încă de când a venit pe lume. Aveam în plan să o nasc prin cezariană câteva zile mai târziu, însă micuța a avut alte planuri”, a povestit moderatoarea, potrivit Nypost.com. 
Chiar dacă nașterea lui Grey a venit total neașteptat, Kasie și soțul ei sunt încântați că și-au întregit familia.
„Mă bucur să o prezint pe fiica mea lumii, deși, cred că e cazul să spunem că s-a prezentat singură.
Mulțumim personalului medical, care au ajuns foarte repede la domiciliu și au transportat-o pe Kasie și micuța Grey la spital. Sunt bine amândouă.
Fratele mai mare, Mars, este foarte mândru și bucuros că surioara lui a venit pe lume, iar noi abia așteptăm să ne începem viața în formulă de 4”, a scris tăticul, într-o postare pe Instagram (sursa Dailymail). 

Cu siguranță cei doi părinți nu vor uita niciodată ziua buclucașă în care Grey a ales să vină pe lume. E o poveste pe care, sigur, și ea o va spune persoanelor din viața ei,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.