O profesoară a cerut părinților să nu îi mai ia flori în prima zi de școală. A solicitat în schimb altceva

2 min read
O profesoară a cerut părinților să nu îi mai ia flori în prima zi de școală. A solicitat în schimb altceva

Ce le-a transmis o profesoară părinților înainte de prima zi de școală
La început de an școlar, florăriile sunt luate cu asalt de părinții care se întrec în a cumpără cele mai frumoase buchete de flori pentru învățătoarele sau profesoarele copiilor lor. Știind acest lucru, o profesoară din Buzău a făcut un gest impresionant înainte de festivitatea de deschidere a noului an școlar!

Aceasta le-a transmis părinților elevilor săi că bucuria ei ar fi și mai mare dacă în loc de flori, aceștia ar cumpăra rechizite pentru elevii fără posibilități, care nu își permit să se pregătească în mod corespunzător pentru noul an școlar.
„Bună ziua! Am rugămintea la dumneavoastră să nu îmi cumpărați flori în prima zi de școală. Dacă se poate, mi-aș dori să cumpărați rechizite pe care să le oferim copiilor fără posibilități. Va mulțumesc”, sună mesajul pe care profesoară l-a transmis pe Whatsapp.

Foto: fabricatinromania.ro
Cadrul didactic a trimis acest mesaj părinților elevilor din trei clase ale școlii la care predă, iar rugămintea să nu a fost trecută cu vederea. Potrivit mediafax.ro, școlarii au adus cărți, caiete și alte rechizite, care ulterior au fost donate unei asociații.
Citește și: Profesoara-eroină! Predă online deși are cancer în stadiul patru: „Uit de mine, de durere. Trag de mine cât mai pot. Sunt acolo pentru elevi, asta am făcut o viață întreagă”
Cine este profesoara al cărei gest a impresionat o țară întreagă
Profesoara în cauză se numește Veronica Bulf și de mai bine de 22 de ani preda elevilor limba și literatura română la Școala Gimnazială „George Emil Palade” din Buzău. Femeia spune că își iubește fiecare elev, cu sau fără flori, și că ideea i-a venit văzând la TV că sunt foarte mulți copii fără posibilități, care nu au cele necesare pentru școală.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.