Ofertă auxiliare pentru clasa pregătitoare – an școlar 2023-2024

3 min read
Ofertă auxiliare pentru clasa pregătitoare – an școlar 2023-2024

Dragi cadre didactice, cu bune și cu rele anul școlar 2022-2023 se apropie de final. Sigur resursele energetice sunt mai reduse și programul dvs. este foarte încărcat.
Totuși vă propunem să vă alocați câteva minute pentru a solicita oferta de auxiliare Intuitext pentru anul următor.
Trimiteți un e-mail la adresa – [email protected] sau sunați la numărul de telefon 0372.156.300 și echipa Intuitext vă oferă suportul de care aveți nevoie plus oferta cu produsele din portofoliu care se pliază cu nevoile dvs. În acest mod veți avea mai mult timp la dispoziție sa analizați care sunt auxiliarele cele mai potrivite pentru elevii dvs.
Pentru clasa pregătitoare Editura Intuitext are pregătite următoarele auxiliare:
1. Matematică şi explorarea mediului – Caietul elevului pentru clasa pregătitoare
Cuprinde o colecție de lecții sub forma unor fișe de învățare, cu exemple de rezolvare sugestive pentru înțelegerea cerințelor.
Acestea sunt structurate în 11 unități de învățare cu teme de interes pentru copilul din clasa pregătitoare: prima unitate vizează evaluarea inițială, iar ultima recapitularea și evaluarea finală. Fiecare unitate de învățare se încheie cu o pagină destinată recapitulării și evaluării.
Caietul auxiliar asigură transferul și către alte discipline, facilitând abordarea integrată a învățării (acestea sunt marcate distinct printr-un simbol ușor de identificat).
Exercițiile respectă particularitățile de vârstă ale elevilor, sunt atractive, au grade diferite de dificultate, se succed corespunzător etapelor învățării: orientare, achiziții noi, aplicare, transfer și evaluare.
2. Comunicare în limba română – Caietul elevului pentru clasa pregătitoare
Materialul didactic este structurat în 11 unități de învățare cu teme de interes pentru copilul din clasa pregătitoare. Prima unitate vizează evaluarea inițială, iar ultima recapitularea și evaluarea finală. Fiecare unitate de învățare se încheie cu două pagini destinate recapitulării și evaluării.
Elevii curioși vor descoperi o lume a cunoașterii, marcată de imagini mari, colorate și atractive în capitolele: Bine te-am găsit, școală, Despre mine, Iubesc animalele, Îmi plac plantele, Despre univers, printre lumini și sunete, Ocrotesc natura, Preocupările noastre, Jocuri și Jucării, Prețuiesc Sănătatea, Vine vacanța mare!
Prezența ilustrațiilor mari, de la primul exercițiu, constituie punct de plecare în învățare prin raportarea copilului fie la experiențe de viață trăite, fie la contexte de învățare bazate pe întâmplări posibile în realitate/imaginare.
3. Caiet auxiliar dezvoltare personală clasa pregătitoare
Caietul auxiliar de dezvoltare personală pentru clasa pregătitoare este alegerea ideală pentru învățători și elevi, deoarece propune/are în vedere:

învățarea prin joc, o modalitate distractivă/plăcută de a descoperi lucruri noi; 
exerciții ce dezvoltă socializarea și comunicarea;
legături jucăușe cu digitalul, mediu atât de îndrăgit de noile generații de elevi; 
încurajarea abilității de argumentare, de susținere a propriei opinii și de expunere coerentă a ideilor; 
încurajerea învățării emoțiilor, definirea lor, recunoașterea lor de către copii;
activități ce dezvoltă auto-cunoașterea, definirea propriilor emoții și numirea sentimentelor.

Caietul pune elevul față în față cu diverse situații de viață din universul său apropiat și sporește curiozitatea acestuia.
Sau pachete deja formate pentru a vă ajuta în activitatea de predare:
1.

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.