Oferte pentru clasele primare – pentru anul școlar 2021-2022! De ce să alegeți auxiliarele INTUITEXT?

3 min read
Oferte pentru clasele primare – pentru anul școlar 2021-2022! De ce să alegeți auxiliarele INTUITEXT?

Înainte de fiecare an școlar, învățătorul simte emoția aventurii, dar și responsabilitatea celui care conduce călătoria: realizează strategia și  procură toate instrumentele necesare pentru noua aventură școlară.
Întreaga echipa INTUITEXT vă ajută să luați cea mai bună decizie în alegerea auxiliarelor potrivite pentru clasa dvs., acele auxiliare care îi vor ajuta pe elevi să învețe cu plăcere!
Folosind caietele INTUITEXT, copiii vor fi încurajați să învețe cu drag, iar dumneavoastră veți beneficia de un proces de predare mai plăcut și mai eficient, după un an școlar desfășurat în condiții extreme, de pandemie.
Dacă aveți nevoie de mai multe informații, contactați-ne cu încredere!  Scrieți-ne pe adresa de e-mail [email protected] sau sunați-ne la numărul de telefon 0372 156 300 și un reprezentant al editurii INTUITEXT vă va contacta în cel mai scurt timp!
Avantajele utilizării caietelor INTUITEXT:

învățarea prin caietele INTUITEXT are un caracter continuu, interesant, unitar și asigură o mai bună înțelegere a conceptelor;
conțin tipuri variate de exerciții, cu gradediferite de dificultate;
pot fi utilizate în cadrul activităților de lucru, independent,  atât în clasă, cât și acasă;
oferă posibilitatea pregătirii elevilor pentru Evaluarea Națională de la sfârșitul clasei a II-a și a IV-a,  prin modelele de teste propuse;
raportul calitate-preț este excelent;
oferă contexte variatede învățare și exersare;
respectă programa școlară.
În urma plasării unei comenzi, din rolul de cadru didactic, veți putea beneficia complet gratuit de următoarele resurse digitale de pe platforma ScoalaIntuitext.ro:

Ghidul Învățătorului, ce cuprinde proiectarea și planificarea unităților de învățare, pentru întregul an școlar (conținutul este tratat integrat).
Set teste Evaluare:Teste de Evaluare Inițială,Teste Sumative, la sfârșitul semestrului I,Teste Evaluare Finală.
Fișe de lucru.

Caietele auxiliare INTUITEXT sunt apreciate de învăţătorii din toată ţara şi pentru ilustraţiile frumoase, în culori vesele, care îi atrag pe copii de fiecare dată când le răsfoiesc!
Ca și în alți ani, editura INTUITEXT pune la dispoziția cadrelor didactice o varietate de caiete ale elevului (clasele 0 – 4):

Pentru clasa pregătitoare, INTUITEXT oferă:

Caiet pentru Comunicare în limba română,
Caiet pentru Matematică și Explorarea Mediului
Caiet pentru Dezvoltare personală

fiecare dintre aceste caiete reprezentând un demers educațional coerent și extrem de atractiv, cunoștințele fiind dobândite în mod intuitiv, prin recunoașterea unor simboluri și modele deja aplicate și practicate.
Pentru clasa I
Intuitext vă oferă caiete de lucru care se potrivesc cu ambele variante de manuale ale Editurii Didactice și Pedagogice, (autori: Cleopatra Mihăilescu și Tudor Pițilă /  Olga Pîrîială și Constanța Bălan) pentru disciplinele Comunicare în Limba Română și Matematică și explorarea mediului, dar și un caiet de Dezvoltare Personală.
Pentru clasa a II-a:  vă punem la dispoziție caietele de Comunicare în Limba Română și Matematică și explorarea mediului care sunt realizate în maniera integrată după  manualele Editurii Didactice și Pedagogice (autori: Cleopatra Mihăilescu și Tudora Pițilă).
Pentru clasa a III-a: editura Intuitext vă pune la dispoziție pachetul standard,

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.