Olanda: Furie în opinia publică după ce la televiziunea națională a fost difuzată o emisiune pentru copii în care apar copii complet dezbrăcați

2 min read
Olanda: Furie în opinia publică după ce la televiziunea națională a fost difuzată o emisiune pentru copii în care apar copii complet dezbrăcați

O emisiune TV pentru copii cu adulți complet goi care răspund la întrebări despre corpul uman a stârnit furie în Olanda, scrie Daily Mail.
Un promo pentru programul numit „Pur și simplu gol”, care urmează să fie televizat de radiodifuzorul public NOS, a arătat un grup de adulți dezbrăcându-se în fața unui public de copii.
Băieții și fetele, cu vârste cuprinse între 10 și 12 ani, au fost invitați să pună întrebări pe diferite  subiecte, cum ar fi cât de încrezători se simțeau adulții în propriul lor corp.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Dezvoltatorii serialului spun că a fost „produs foarte atent” și este destinat educării copiilor despre corpul uman și că nu există întrebări despre sex.
Dar criticii l-au considerat „dezgustător”, liderul partidului de dreapta FvD, Thierry Baudet, a spus că „este aproape de a promova pedofilia”.
Deputatul de stânga Tunahan Kuzu a numit programul „ridicol” și le-a spus adepților săi de pe Twitter să scrie radiodifuzorului național pentru a se plânge.
Partidul conservator SGP a pus, de asemenea, întrebări în parlament cu privire la motivele pentru care programul merge înainte.
Acesta vine după o avanpremieră a seriei difuzate, care a arătat reacțiile variate ale copiilor și câteva dintre întrebările pe care le-au pus adulților.
Unul dintre copii a spus: „Acesta nu este un spectacol pe care trebuie să-l văd”.
În timp ce altul îi spunea radiodifuzorului: „Este bine să știi că și alții se îngrijorează de aceleași lucruri.”
Prezentatorul TV Edson da Graça a declarat pentru NOS: „Scopul este de a-i învăța pe copii că fiecare corp este diferit și că nu toate corpurile sunt perfecte”.

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.