Pampers lansează o nouă ediție limitată de scutece chiloțel, cu personajele din Patrula Cățelușilor

2 min read
Pampers lansează o nouă ediție limitată de scutece chiloțel, cu personajele din Patrula Cățelușilor

Cu fiecare poveste împărtășită sau ascultată, copiii reușeșc să înțeleagă mai multe despre lume, despre ceilalți, dar și despre ei înșiși. Prin momentele de calitate alături de cei mari, aceștia deprind abilități sociale și, desigur, curajul de a rezolva probleme de unii singuri.
Pampers înțelege importanța acestor clipe atât de benefice în viața oricărui copil sau părinte și le asigură acestora confortul necesar, prin lansarea în ediție limitată a noilor scutece chiloțel cu personajele din Patrula Cățelușilor.
Pentru cei mici, Patrula Cățelușilor reprezintă o modalitate distractivă de a învăța despre curaj și eroism, prin intermediul poveștilor palpitante.
Astfel că, echipa de cățeluși apare în viețile năzdrăvanilor cu o nouă misiune, de data aceasta, alături de Pampers: împiedicarea scurgerilor neprevăzute atât pe parcursul zilei, cât și pe cel al nopții. Cu ajutorul personajelor emblematice, precum Chase și Skye, părinții se vor putea inspira pentru mai multe activități pe care să le petreacă alături de copii, fără întreruperi neașteptate. Poate fi vorba de o seară în familie, de o sesiune de joacă sau de o plimbare în parc, Pampers și Patrula Cățelușilor vor fi întotdeauna pregătiți să le ofere părinților mai mult timp de poveste împreună cu micuții.
Ca orice echipă bine pregătită, Pampers Pants vine în ajutorul familiilor cu numeroase beneficii:

Buzunarul Stop & Protect ajută la prevenirea scurgerilor din partea din spate a scutecului, astfel încât cei mici să se poată mișca în voie.
Ușor de schimbat (pur și simplu trageți în sus pentru a-i pune) și ușor de scos (doar trebuie să rupeți părțile laterale, să le rulați și să le fixați cu bandă adezivă pentru a le arunca la gunoi).
Scutecele chiloțel cu Patrula Cățelușilor au o potrivire de 360 de grade care se adaptează la burtica bebelușului și împiedică apariția lacunelor pentru mai mult de 12 ore.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.