Până acum nu ai știut cum să speli corect căpșunile

2 min read
Până acum nu ai știut cum să speli corect căpșunile

Simpla clătire a căpșunilor sub jetul de apă de la robinet nu mai este suficientă. Pe celebra aplicație Tik Tok circulă un mic truc care ne învață cum să spălăm corect căpșunile, pentru a scăpa de viermișorii care trăiesc în ele. Pentru aceia dintre noi care avem deja un stomac sensibil, acești viermișori pot provoca daune semnificative, motiv pentru care este foarte importantă să știm cum să spălăm în mod corect toate fructele. Căpșunile sunt fructe poroase, iar curățarea lor poate fi ceva mai dificilă, însă iată trucul care te va scuti de timp și de germeni:
„Le-am lăsat să stea în apă timp de 30 min.” și iată ce a ieșit din ele:

Veți avea nevoie de:apă rece (4 căni)oțet (o cănuță)sare (un praf)

Amestecați bine cele trei ingrediente și lăsați căpșunile minim 5 minute înăuntru. Veți fi surprinși să vedeți ce vor lăsa în urma lor, în apă:

Toți viermișorii și bacteriile vor ieși cu ușurință la suprafață odată ce căpșunile vor fi lăsate în amestecul pe bază de apă și oțet:

Sursa: boredpanda.com

Surse foto: tik tok

Alte articole care te-ar putea interesa

Ce nu știam până acum despre coronavirus Pe zi ce trece oamenii de știință observă lucruri noi și necunoscute despre coronavirus, care pare să se afle într-o evoluție și schimbare continuă. Află în continuare…

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.