Parenting blând la superlativ: ce a făcut o mamă pentru fiul ei te va lăsa cu ochii în lacrimi

2 min read
Parenting blând la superlativ: ce a făcut o mamă pentru fiul ei te va lăsa cu ochii în lacrimi

„M-am asezat in genunchi, la nivelul lui si i-am zis: Bine, trebuie sa vorbim”, a marturisit Destiny pentru TODAY Parents. În filmulețul care fost distribuit de peste 28.000 de ori pe TikTok, Bennett poate fi văzută îngenunchind astfel încât să fie la nivelul fiului ei. „Văd cât de supărat ești și vreau să te simți mai bine”, îi spune Bennett micuțului. „Uneori, să ne simțim mai bine înseamnă să obținem lucrurile pe care ni le dorim, dar uneori se întâmplă sa nu le putem obtine. Și este în regulă să fim supărați, dar apoi trebuie să fim capabili să renunțăm la asta și să înțelegem că nu vom obține ceea ce vrem și că trebuie să găsim o altă modalitate de a ne simti mai bine”. Bennett îi spune apoi fiului ei că îl iubește, înainte ca acesta să o îmbrățișeze.

Ce a făcut o mamă pentru fiul ei te va lăsa cu ochii în lacrimi
Femeia, care are trei copii in varsta de 3, 5 și 8 ani, a declarat că tantrumul copilului ei a fost rezultatul unei dispute cu frații săi pe piese Lego. Copiii ei sunt obsedați de Lego, a explicat ea, și, deși împart majoritatea colecției lor, există câteva „piese speciale” pe care le pot revendica pentru ei. Bennett le oferă copiilor ei cutii speciale, iar dacă vor să se joace cu o anumită piesă Lego trebuie să pună acea piesă în cutia lor specială pentru ca frații lor să știe că, pentru acea zi, le aparține.
Citește și: Conflictele copil-parinte: cine ar trebui sa castige?
„Cel mare a sfârșit prin a pune în cutia lui o piesă unică pe care o voia cel de 5 ani, așa că totul a început cu o ceartă”, și-a amintit ea. „M-am dus la el pentru a încerca să discutăm și să-i explic copilului meu de 5 ani că aceasta este o regulă asupra căreia am căzut de acord ca familie”.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.