Părintele Dan Damaschin a împlinit 46 de ani: De ziua mea, îmbracă un copil!

2 min read
Părintele Dan Damaschin a împlinit 46 de ani: De ziua mea, îmbracă un copil!

Părintele Dan Damaschin a împlinit marți vârsta de 46 de ani, anunță Basilica. Cu această ocazie, el dorește un dar pentru copiii înscriși în baza de date a Asociației „Glasul Vieții”. „Visul lor este bucuria mea”, spune preotul.
„De ziua mea îmbracă un copil și ajută-l să meargă la școală!” este îndemnul pe care l-a transmis clericul pe Facebook. El semnalează că mai sunt 6156 de copii care așteaptă sprijin pentru anul școlar care stă să înceapă.
„Dacă tot e la modă strângerea de fonduri pentru o anumită cauză, dedic ziua de astăzi îmbrăcării copiilor noștri, ajutându-i să meargă la școală. Nu-mi doresc nimic mai mult decât ca fiecare copil să meargă la școală fericit, curat și demn pentru a deveni un OM MARE. Slavă lui Dumnezeu pentru toate!”, a mai scris Părintele Dan Damaschin.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Părintele pune la dispoziție un document online unde oferă prenumele copiilor, vârsta, numărul pe care îl poartă la pantof și înălțimea. El îi invită pe oamenii de bine să doneze 250 de lei sau „50 și ceva de Euro, Lire ori Dolari (americani sau canadieni)” și indică mai multe modalități de plată.
Cum îi poți ajuta pe cei 6156 copii?
1. Alege un copil din listă.
2. Donează 250 lei sau 50 și ceva de Euro, Lire ori Dolari (americani sau canadieni), cu precizarea „VREAU LA ȘCOALĂ!”.
3. Lasă un număr de telefon în mesaj privat pe pagina de Facebook a părintelui.

Pentru donații
a) Direct într-unul din conturile deschise la Banca Transilvania:
Asociația ,,Glasul Vieții”
RO64BTRLRONCRT00W8759401 (Lei)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (Euro)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (Lire)
Cod Swift BTRLRO 22
b) Pe site-ul Asociației „Glasul Vieții”,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.