Părinții unei clase au strâns 5500 lei pentru cadourile profesorilor de Crăciun

2 min read
Părinții unei clase au strâns 5500 lei pentru cadourile profesorilor de Crăciun

Lista care arată cu ce suma a contribuit fiecare elev a fost publicată pe Facebook, prin intermediul unui părinte care nu a fost de acord cu această inițiativă.
Fiecare elev a contribuit cu câte 250 de lei pentru cadoul profesorilor!
O postare cu suma uriașă pe care părinții elevilor unei școli din Craiova au strâns-o pentru cadourile profesorilor de Crăciun a ajuns virală pe Facebook. Aceștia au făcut o listă cu numele tuturor elevilor din clasă, iar în dreptul lor au trecut suma cu care a contribuit fiecare, respectiv 250 lei, pentru cadourile profesorilor de Crăciun de anul acesta.

Foto: Facebook „Părinții elevilor din România”

În total s-au strâns 5500 lei, sumă din care părinții ar urma să ofere profesorilor 15 carduri cadou în valoare de 200 lei și alte astfel de carduri, de câte 500 lei, profesoarelor de matematică și limba română și dirigintelui clasei. 

Foto: Facebook „Părinții elevilor din România”

Un părinte revoltat a trimis tabelul respectiv către un grup de părinți de pe Facebook, dorind să tragă un semnal de alarmă despre această practică nepotrivită în instituțiile de învățământ.
„Școală din Craiova, primit de la părinți, banii nu sunt pentru elevi, părinții nu doresc să se facă publice alte detalii!
Tabelul a fost trimis către grup de un părinte care nu a fost de acord cu inițiativa celorlați de a contribui cu suma respectivă. Nu a dorit să se expună, a tras un semnal de alarmă despre o practică nepotrivită în instituțiile de învățământ. Grupul nostru și-a asumat publicarea în acest mod!
Profesorul care acceptă astfel de sume este în culpă!** Chiar dacă nu le-a solicitat.**
**Părinții – pețitori de atenție și bunăvoință – care își fac un scop din a oferi cadouri extravagante profesorilor procedează în mod profund greșit.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.