Patriarhia Română a făcut publică broșura despre vaccinare pe care a pus-o la dispoziția preoților și enoriașilor Bisericii Ortodoxe

2 min read
Patriarhia Română a făcut publică broșura despre vaccinare pe care a pus-o la dispoziția preoților și enoriașilor Bisericii Ortodoxe

Patriarhia Română a confirmat că a transmis, vineri, către toate eparhiile din țară, broșura informativă Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură, oferită Bisericii Ortodoxe Române prin intermediul Secretariatului de Stat pentru Culte, la sugestia Col. Dr. Valeriu Gheorghiță, Președintele Comitetului național pentru coordonarea activităților de vaccinare împotriva SARS-Cov-2, despre care R3Media a relatat.
Conform agenției Basilica, cancelaria a trimis documentul împreună cu solicitarea de a fi pus la dispoziția personalului clerical și neclerical, „astfel încât aceștia să aibă acces în cel mai scurt timp la informațiile și clarificările oferite de specialiști, pentru a putea decide în cunoștință de cauză dacă doresc să se vaccineze”.
Cu această ocazie, agenția Basilica a făcut public și broșura în cauză, un document de 18 pagini, care se poate descărca de pe siteul Basilica.ro, de către oricine.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media
Reamintim că tot în cursul zilei de azi, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a confirmat că Biserica se implică în procesul de informare al clericilor și credincioșilor, cu privire la vaccinarea anti-covid.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.
Mihai ȘomănescuPublisher R3Media

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.