Patru copii au supraviețuit timp de 17 zile în pădure după prăbușirea avionului în care se aflau

2 min read
Patru copii au supraviețuit timp de 17 zile în pădure după prăbușirea avionului în care se aflau

Un bebeluș de 11 luni, și trei copii de 4, 9, respectiv 13 ani, au supraviețuit în jungla din Columbia mai bine de două săptămâni. Aceștia călătoreau cu mama și bunica lor, care au fost găsite decedate în interiorul avionului, la fel ca și pilotul.
Informațiile preliminare pe care le-au oferit cei de la Siguranța Aviației Civile spun că cei mici au ieșit din avion imediat după prăbușire și au căutat hrană și adăpost în junglă. 

Salvatorii au găsit un biberon gol, cotoare de fructe aruncate, precum și adăposturi improvizate din crengi și frunze, cu ajutorul cărora cei 4 au supraviețuit timp de atâtea zile. 
Asta le-a dat de înțeles celor care îi căutau tă că cei 4 ar putea fi în viață. 
Căutarea, numită „Operation Hope” (Operațiunea Speranței) a fost îngreunată de copacii înalți de peste 40 de metri, dar și de animalele sălbatice și vremea ploioasă.
La căutare au participat numeroase avioane și elicoptere din armata și forțele aeriene ale Columbiei. 
Autoritățile nu au oferit nici o informație oficială care spune că cei 4 sunt realmente în viață, însă deținătorul companiei Avianline Charters, de unde provenea avionul prăbușit, a declarat că unul dintre piloții care au fost trimiși în operațiunea de căutare i-au spus că cei 4 sunt în viață și că au fost luați din junglă, fiind transportați cu barca, menționează aljazeera.com.
Încă nu se știe ce a determinat prăbușirea avionului. Se știe doar că pilotul a transmis prin stația radio că întâmpină o problemă cu motorul avionului. Doar câteva minute mai târziu, aeronava a dispărut de pe radarul de zbor. 

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.