Paula Seling a adoptat o fetiță acum 6 ani! De ce a ținut totul secret până azi

Primele imagini cu Paula Seling și fiica ei, în vârstă de 9 ani
În urmă cu 6 ani, Paula Seling devenea mămică unei fetițe în vârstă de 3 ani, pe nume Elena. De atunci, viața artistei a căpătat un alt sens. În toți acești ani, ea i s-a dedicat complet micuței, pe care o descrie că fiind frumoasă, sensibilă, veselă și extrem de iubitoare. 

Foto: Facebook

În toți acești ani, de când este mamă, Paula Seling a ales să o țină pe fiica ei departe de ochii presei. Ea a explicat motivul pentru care a ținut totul secret până acum, dar și ce a determinat-o să anunțe, în sfârșit, public faptul că este mama. Artista spune că informațiile neadevărate care au început să circule recent prin presă, cum că nu ar avea copii, au ajuns la urechile Elenei și au afectat-o.

Foto: Facebook

„Elena Bucura Seling este fetița noastră, a lui Radu Bucura si a mea, si este cel mai frumos cadou pe care viața ni l-a dat. Este frumoasă, este bună, e sensibilă si foarte veselă și o iubim până la cer și înapoi.
La cei aproape 9 ani pe care îi are Elena, a petrecut aproape șase in familia noastră si de atunci suntem cei mai fericiți părinți iar bunicii sunt in al noualea cer. Pana azi am ales discreția în fața opiniei publice ca urmare a unei întâmplări nedorite când a venit plângând acasa.  Viața unui copil născut din inimă poate fi uneori complicată, copiii uneori preiau discuții din cadrul familial si pot sa se necajească unii pe alții, in comunitate. Nu este vina lor, poate ca societatea are anumite moșteniri din vremea veche, asa ca am preferat sa nu comunicam această bucurie pana când Elena nu va fi suficient de matură sa înțeleagă ce i se întâmplă si să fie puternică in fata oricaror situații .

 » sursa: www.qbebe.ro