Pensiile speciale le-a luat mințile – Zeci de tineri judecători vor să se pensioneze înainte de modificarea legii – CRITICII.RO

2 min read
Pensiile speciale le-a luat mințile – Zeci de tineri judecători vor să se pensioneze înainte de modificarea legii – CRITICII.RO

Justiția din România nu funcționează deloc și asta pentru că judecătorii și procurorii nu își fac treaba. Unii dintre ei chiar nu se pricep, alții sunt de rea credință și puțini sunt serioși și își fac treaba.

În România oamenii nevinovați stau după gratii, infractorii sunt în parlament sau în guvern, rețelele infracționale controlează statul , serviciile de informații și partidele politice.

Pentru că magistrații nu își fac treaba românii nu se simt apărați. De multe ori te duci la tribunal cu grija că aceste rețele infracționale sunt extinse și acolo.

În România anului 2022 încă se face politică și încă se câștigă procese pe bani.

Noi nu spunem că așa sunt toți magistrații dar legea nu se face după ureche sau voința unora.

Vestea că nu se vor mai face pensionări anticipate a speriat mulți magistrați. Nu mai puțin de 63 de judecatori, tineri judecători, s-au grăbit să depună dosarul de pensionare.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii va lua în dezbatere în şedinţa din 3 noiembrie cererile de pensionare depuse de 63 de judecători.

Vor pensii speciale și le este frică că pensiile speciale se vor elimina. Mai mult decât atât: vor să se pensioneze la 40 de ani, nu la 65 de ani, ca toți românii.

Acești judecători nu au principii, nu aveau de la început ce căuta în instanțele de judecată.

Judecătorii au pensii speciale foarte mari: aproape 20.000 de lei. Sunt bani la care bătrânii nici nu visează. Azi se pensionează, mâine se fac avocați și apară infractorii.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.