Piesă cu mesaj puternic lansată de La Familia: Terorist! Puya și Sișu îi răspund președintelui Iohannis și premierului Cîțu: Homofob, naționalist, fundamentalist religios pentru că susțin ce cred

2 min read
Piesă cu mesaj puternic lansată de La Familia: Terorist! Puya și Sișu îi răspund președintelui Iohannis și premierului Cîțu: Homofob, naționalist, fundamentalist religios pentru că susțin ce cred

Cunoscuta trupă de hip-hop „La Familia” a lansat în a treia zi de Paști o nouă melodie, un cântec un mesaj puternic.
Versurile melodiei fac referire la iubirea de țară și propaganda neagră dusă împotriva României și a istoriei sale.
Dragoș Gărdescu și Tudor Sișu vorbesc în versurile cântecului despre afirmațiile Președintelui Iohannis față de referendumul pentru Familie din 2018, atunci când acesta a spus că susținătorii acelui demers sunt „fundamentaliști religioși”.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
„Îi place pe dos, cine o susține e fundamentalist religios”, cântă rapperii despre Iohannis.
„Homofob, naționalist, fundamentalist religios pentru că susțin ce cred și nu devin un cetățean ce nu pune botul la vrăjeala lor din plin”, cântă și Tudor Șisu.
Aceștia îi răspund și premierului Florin Cîțu, cel care a spus că aceia care se opun vaccinării și purtării măștii sunt asemuiți cu teroriștii. 
„Homofob, naționalist, fundamentalist religios pentru că susțin ce cred și nu devin un cetățean ce nu pune botul la vrăjeala lor din plin.
Spune-mi, cine-i teroristul oare?”, spun băieții.
Refrenul este interpretat de Oana Marinescu și are următoarele versuri: Vrei să auzi ce-ai în inimă și-n suflet,
pe scrisori stă un timbru nefiresc.
Îmi pare rău că a fost plătit cu sânge
și-am uitat prin gări pământul românesc”.
De altfel, înainte de începutul videoclipului, cei de la LA Familia au postat un mesaj în care afirmă că melodia „Terorist” este un „Statement, nu entertainement”. Dragoș Gărdescu și Tudor Sișu se așteaptă să fie cenzurați și atacați pentru aceste versuri.
„Melodia următoare e un statement, nu e entertaiment! Ea nefiind în concordanță cu trending-ul și ridicând niște probleme reale ale societății românești,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.