Pisicuța eroină: și-a salvat stăpâna de un infarct sărind pe pieptul ei

2 min read
Pisicuța eroină: și-a salvat stăpâna de un infarct sărind pe pieptul ei

Există un mit, o preconcepție, conform căruia pisicile sunt egoiste, dezinteresate și complet ignorante la nevoile stăpânilor. Însă Billy este dovada activă că mitul de mai sus este doar un mit și atât. 
Sam Felstead, o femeie de 42 de ani din Nottinghamshire, Anglia, s-a trezit în mijlocul nopții cu motanul ei sărindu-i apăsat pe piept și mieunând isteric. ”În mod normal nu este prea afectuos, nu doarme cu mine, tocmai din acest motiv mi-am dat seama că ceva nu este în regulă pentru că nu voia să mă lase în pace. Sunt convinsă că mi-a salvat viața”, spune femeia. 

”Am fost întru-totul șocată, m-am dus la somn și eram bine. Fusesem pe afară la plimbare cu câinii mei și nu m-am simțit rău, nici dureri nu am avut. Dintr-o dată m-am trezit în toiul nopții transpirând excesiv și nu mă mai puteam mișca. Billy era pe pieptul meu și mieuna strident în urechea mea. Era udă toată de la transpirație și simțeam o durere de spate atroce iar partea mea dreaptă se simțea ciudat și grea. Nu puteam mișca partea dreaptă deloc. Nu mă puteam ridica și când încercam să ridic capul amețeam.” Motanul erou, care în mod normal este solitar și foarte rece, a refuzat să plece de lângă stăpâna lui. Sam și-a strigat imediat mama pentru ajutor. Pentru că cei de la urgențe i-au spus că durează două ore până la vine ambulanța, mama lui Sam a dus-o la spital cu autoturismul personal. Acolo personalul medical a dezvpluit că Sam a avut un atac de cord mic și că una dintre arterele ei erau blocate. A fost externată trei zile mai târziu și la întoarcere Billy a tratat-o la fel de indiferent ca și înainte. 
”M-a ignorat complet, ceea ce este bine, înseamnă că sunt sănătoasă.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.