Planificare și proiectarea unităților de învățare – an școlar 2022-2023, pentru cadrele didactice din ciclul primar

2 min read
Planificare și proiectarea unităților de învățare – an școlar 2022-2023, pentru cadrele didactice din ciclul primar

Anul școlar 2022-2023 a început cu o nouă provocare pentru cadrele didactice, fiind necesară o reorganizare a materiei, dar și a modului în care vor evalua elevii de-a lungul anului.
Editura Intuitext vine în sprijinul cadrelor didactice și prezintă pe pagina – https://manuale.intuitext.ro – exemple pe care le pot folosi pentru o mai bună organizare și structurare a materiei în funcție de programă. Modelele pe care le puteți descarca sunt adaptate după manualele Intuitext.
Cuvintele cheie anul acesta sunt: eficiență și bună organizare. Accesați link-ul – https://manuale.intuitext.ro – și puteți descărca planificarea şi proiectarea unităţilor de învăţare pentru profesor; fișe de evaluare; teste iniţiale, sumative și finale.
Beneficiați de resursele Editurii Intuitext și pentru alegerea materialelor auxiliare. Gama de produse este variată, iar caietele de lucru și culegerile sunt gândite astfel încât să trateze teme de interes în funcție de vârsta elevilor.
Materialele sunt concepute astfel încât cadrele didactice să poată evalua cu ușurință nivelul de cunoștințe dobândit de elevi. Sarcinile de lucru sunt organizate de la cele mai simple, până la cele mai complexe. Auxiliarele respectă integral programa școlară și conținutul științific, asigurând o experiență de învățare completă pentru elevii dumneavoastră.

Vă prezentăm mai jos câteva titluri care s-au situat în topul căutărilor de la începutul anului școlar și până în prezent și pentru care beneficiați de reducere accesând secțiunea – https://www.intuitext.ro/reduceri – din site-ul Intuitext:

Matematică – Culegere de exerciţii şi probleme pentru clasa a II-a
Matematică – Culegere de exerciţii şi probleme pentru clasa a III-a
Matematică – Culegere de exerciţii şi probleme pentru clasa a IV-a
Limba și literatura română – Culegere de exerciţii pentru clasa a IV-a
Culegere de matematică – clasa a V-a
Limba şi literatura română – Caietul elevului pentru clasa a V-a
Caietul elevului pentru clasa a VII-a – Limba si Literatura Română
Pregătire pentru Evaluarea Națională. Limba și literatura română – Culegere clasa a VIII-a

În funcție de numărul de cărți comandate, puteți beneficia de reduceri cuprinse între 10 și 20 %, la care se adaugă automat reducerea existentă deja pe site-ul nostru – https://www.intuitext.ro.
Echipa comună Intuitext – Didactic este atentă la nevoile dumneavoastră și va răspunde cu plăcere și promptitudine oricărei solicitări.
Așadar, pentru comenzi și informații suplimentare ne puteți contacta fără ezitare la numărul de telefon (+40) 372 156 300 ori prin mesaj direct la adresa de e-mail vanzari@intuitext.ro.

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.