PNL Cluj i-a pus gând rău lui Orban. Când va veni lovitura finală

1 min read
PNL Cluj i-a pus gând rău lui Orban. Când va veni lovitura finală

Organizația locală PNL Cluj i-a pus gând rău lui Ludovic Orban și urmăresc înlocuirea acestuia de la șefia partidului. Cel mai probabil, Orban va primi lovitura finală în toamna acestui an, când va avea loc Congresul PNL.

Din grupul membrilor PNL care cer înlocuirea lui Orban fac parte Ilie Bolojan, Emil Boc, Alin Tișe, Robert Sighiartău și Rareș Bogdan. Aceștia sunt profund nemulțumiți de modul în care au decurs negocierile la împărțirea funcțiilor dintre PNL – USR și UDMR. PNL a pierdut funcția de Secretar General al Guvernului, precum și prefectura Cluj – cea din urmă în favoarea UDMR.

————————————————————————————————————

Ipocriții! PNL căpușează Apele Române. Reacția ministrului Mediului: anchetă în două săptămâni!Vlad Voiculescu a demonstrat că educația copiilor nu este o prioritate pentru USRCîţu ar trebui să trimită Corpul de Control la toate instituțiile, nu doar la Apele Române

————————————————————————————————————

Potrivit informațiilor, răzvrătății din PNL au început deja discuțiile cu premierul Florin Cîțu privind schimbarea lui Ludovic Orban de la conducerea partidului.

Similare

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.