PNL-USR au distrus România, dar refuză să vină la urne pentru ca românii să îi pedepsească – CRITICII.RO

2 min read
PNL-USR au distrus România, dar refuză să vină la urne pentru ca românii să îi pedepsească – CRITICII.RO

PNL și USR au guvernat catastrofal România în ultimul an. Nu știm dacă au făcut acest lucru în mod premeditat, sau există aici foarte multă prostie.

Un lucru este însă clar: economia țării a fost pusă pe butuci, Cîțu a luat peste 30 de miliarde de euro bani în împrumut, guvernul a liberalizat prețurile la energie și gaz, adică prețurile au explodat, iar criza sanitară depășește orice limită cu peste 40.000 de morți.

Cu toate aceste catastrofe aduse pe capul românilor în doar un an, PNL a început să se înjure cu USR și au plecat ambii de la guvernare.

Acum partidele politice din opoziție cer alegeri anticipate și revenirea la urne. Nu este normal ca un partid politic să spună și să promită ceva înainte de campania electorală și apoi timp de 4 ani să mintă și să fure, căci aceasta ar fi perioada de garanție a unui guvern.

Există o vorbă la români: bine ar fi să existe alegeri în fiecare an, deoarece doar în acel an partidele se întorc cu fața spre români.

PNL și USR însă nu trebuie să scape atât de ușor. Sigur că după ce ai adus țara într-o catastrofă nu îți mai dorești să guvernezi, vrei să te duci frumos în opoziție și alții să tragă peste toate prostiile pe care le-au făcut. Însă nu așa este corect: PNL și USR trebuie să plătească pentru catastrofa în care au adus România și de aceea soluția revenirii la urne este cea mai corectă, cea mai democratică.

Vorbim de alegeri anticipate, adică românii trebuie să se decidă din nou dacă PNL și USR mai merită acel vot dat în 2020. Alegerile anticipate reprezintă singura cale democratică, nefolosită în acești 30 de ani, care ar putea face ca partidele politice să se țină de treabă și să stea sub amenințarea votului popular.

În acești 30 de ani partidele au creat un sistem și niciodată nu au avut loc alegeri anticipate. Tocmai de aceea s-a furat foarte mult și fiecare a făcut tot ceea ce a vrut. Acum e timpul să se oprească acest lucru și alegerile să fie calea prin care partidele să știe că pedeapsa poate veni și imediat.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.