POLARIS, rechinii gunoaielor: Târgu-Jiu, poluare și mirosuri pestilențiale

2 min read
POLARIS, rechinii gunoaielor: Târgu-Jiu, poluare și mirosuri pestilențiale

Suntem în luna Februarie și privim ascunși pe la geamuri peisajul gri ce ne-nconjoară sub spectrul unei zile geroase de iarnă. Avem tendința să deschidem geamul pentru a ne aerisi camera însă intervine imediat o reținere, o teamă. În loc de aer proaspăt în camera noastră ar putea intra un miros pestilențial de gunoi, pentru că noi locuim în Târgu Jiu, oraș lăsat pe mâna Polaris de mafia locală PSD&PNL. ”Târgu Jiu a devenit groapa de gunoi a României cu ajutorul Polaris”, afirmă cetățenii.

Primăriile controlate de Partidul Național Liberal nu sunt nici ele străine de acțiunile companiei Polaris și au păstorit cu mare drag afacerile lăsate de foștii primari ai PSD. În acest caz al Polaris putem vorbi cu certitudine despre o rețea de crimă organizată cu conexiuni internaționale pe care nimeni nu s-a obosit să le verifice, nici măcar procurorii DNA. Ancheta realizată de DNA și trimiterile în judecată făcute sunt doar pe oamenii aflați la suprafață, în schimb beneficiarii reali sunt de neatins. Le-am spune noi cine sunt(…) dar îi mai lăsăm să cerceteze, poate se trezesc la realitate.

Prin această afacere gestionată de grupul infracțional al Partidului Social Democrat de la Constanța, județe întregi au ajuns să fie spoliate de bani cu acordul baronilor roșii. Singurele victime suntem noi cetățenii, cei care plătim facturi acestor companii ce colectează gunoaiele cu sprijin de la partid.

Polaris Mediu SRL administrează groapa de gunoi de la Târgu Jiu care a devenit un focar de infecție și a adus locuitorii la limita răbdării. În ultimele luni au avut loc mai multe proteste în oraș. ”Autoritățile evită să ofere răspunsuri concrete și dau din umeri pentru că sunt mână în mână cu cei de la Polaris”, afirmă locuitorii orașului.

„Am pichetat sediul Tribunalului Gorj pentru că acolo sunt pe rol o serie de procese în care este implicat acest poluator,

 » sursa: www.4media.info

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.