Povestea fetiței care a fost înfiată pe platourile de filmare! Ce mai face Izabela Moldovan astăzi

2 min read
Povestea fetiței care a fost înfiată pe platourile de filmare! Ce mai face Izabela Moldovan astăzi

Inițial, aleasă pentru acest rol a fost o altă fetiță pe nume Lăcrămioara Filip, însă această nu a primit acceptul Federației Române de Gimnastică, întrucât făcea parte din lotul olimpic feminin, potrivit playtech.ro. Astfel, regizoarea filmului, Elisabeta Bostan, a fost nevoită să găsească o altă interpretă, proces care i-a dat mari bătăi de cap, dar care i-a oferit, totodată, întâlnirea cu cea care avea să îi devină fiică.
Povestea fetiței care a ajuns să fie înfiată de pe platourile de filmare, de regizoarea Elisabeta Bostan
Izabela Moldovan avea 12 ani când a fost distribuita în rolul principal din filmul „Campioana”, regizat de Elisabeta Bostan, un nume important în cinematografia românească. Aceasta a semnat regia unor filme celebre precum „Veronica”, „Veronica se întoarce”, „Pupăza din tei”, „Puștiul”, „Amintiri din copilărie”, „Tinerețe fără bătrânețe” și „Campioana” – producția romano-canadiana care avea să îi schimbe viață pentru totdeauna.

Elisabeta Bostan | Foto: Facebook

Filmul „Campioana” spune povestea unei gimnaste în vârstă de 10 ani, Corina Tănase, care visează să fie admisa la școală de gimnastică de la Deva. Pentru a găsi un copil care să joace rolul principal din acest film, Elisabeta Bostan însăși a participat la o selecție a copiilor sportivi de la scoală de gimnastica din Deva. Inițial, aceasta se hotărâse asupra unei alte fetițe – Lăcrămioara Filip, care însă nu a primit acceptul Federației Române de Gimnastică pentru a juca în filmul respectiv. Rolul i-a revenit, astfel, Izabelei Moldovan, în vârstă de 12 ani, componentă a lotului de junioare, la acea vreme.

Izabela Moldovan | Foto: Facebook

Izabela făcea gimnastică de la vârstă de 7 ani, forțată de părinți. Recent, aceasta a mărturisit că nu și-a dorit nicio clipă să practice acest sport, că antrenorii îi forțau limitelele pentru o performanță maximă,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.