Povestea sportivului milionar care s-a retras la 29 de ani pentru a deveni fermier: Toată recolta e donată oamenilor nevoiași!

3 min read
Povestea sportivului milionar care s-a retras la 29 de ani pentru a deveni fermier: Toată recolta e donată oamenilor nevoiași!

Roxana Dobre – 16 februarie 2021 14:22

Jason and Tay Brown and their four children

Fostul jucător de fotbal american Jason Brown are o poveste aparte. El a renunțat la un contract de milioane în National Football League (NFL) pentru a începe o viață nouă ca fermier. În tinerețea sa, Jason Brown a fost un atlet desăvârșit. El nu avea nicio legătură cu agricultura, iar o bună parte din copilărie a practicat două sporturi: atletism și fotbal american. Ajuns la colegiu, el a rămas doar cu fotbal american, la îndrumarea antrenorului său, care i-a transmis că are șanse bune să aibă o carieră de succes.În 2005, Jason Brown era considerat unul dintre cei mai promițători tineri, iar la Draft-ul NFL a fost selecționat de Baltimore Ravens, o echipă respectabilă din NFL, care are rezultate bune și în prezent și este considerată a patra favorită să câștige liga de fotbal american în 2022, potrivit datelor disponibile la casa de pariuri 888sport, unde are cota 13.00. După patru ani la Baltimore Ravens, în 2009, el a semnat un contract pe cinci ani, în valoare de 37.5 milioane de dolari, cu St. Louis Rams, o altă echipă importantă din NFL.S-a retras la 29 de ani pentru a deveni fermerTotuși, după doar 3 ani și 25 de milioane de dolari câștigați din contractul cu St. Louis Rams, Brown s-a despărțit de această echipă. Rămas liber, el a avut mai multe oferte, dar a ales să se retragă definitiv pentru a începe un nou drum în viață, ca fermier. S-a întors în locurile natale din statul Carolina de Nord, unde a înființat o fermă pe o suprafață de 1000 de acri. El nu avea nicio legătură cu acest domeniu, dar a învățat cum să cultive și să recolteze din clipurile de pe YouTube. Iar toată recolta este donată oamenilor nevoiași.„Nu știam nimic despre agricultură. Chiar și așa, am început să căutam terenuri agricole disponibile. Atunci am făcut un pact cu Dumnezeu și am promis că oamenii vor primi tot ce vom recolta”, a mărturisit Jason Brown pentru Insider.Ferma a prins viață în 2013, iar de atunci Jason Brown a donat oamenilor nevoiași peste 400.000 de mii de kilograme de cartofi dulci și multe alte legume. Privind înapoi, James Brown își amintește că puțini au fost cei care au crezut în planul său de a se retrage pentru a deveni fermier. „Agentul meu mi-a spus ‘Faci cea mai mare greșeală din viața ta’. Și m-am uitat la el înapoi și i-am spus că greșește”, a povestit James Brown.Fostul sportiv spune că este foarte fericit cu noua sa viață, mai ales că acum are un impact real asupra societății. „Când vezi cartofii dulci cum ies din pământ, atunci este cel mai frumos lucru pe care l-ai putea vedea vreodată”, afirmă Brown.Jason Brown vrea să fie o sursă de inspirațieAvând în vedere că toată recolta este donată nevoiașilor, Jason Brown nu are niciun câștig. El spune însă că își dorește să ajungă o sursă de inspirație și pentru alți oameni cu bani,

 » sursa: www.agrointel.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.