Prefectul capitalei Alin Stoica, propuneri pentru comercianți: Număr fix de coșuri în magazine

1 min read
Prefectul capitalei Alin Stoica, propuneri pentru comercianți: Număr fix de coșuri în magazine

Programul magazinelor s-ar putea schimba din weekend. Alin Stoica, prefectul capitalei, va avea miercuri, 7 aprilie, o întâlnire online cu reprezentanţi ai marilor lanţuri de magazine şi ai comercianţilor mici şi mijlocii privind măsuri pentru reducerea aglomeraţiei, în contextul pandemiei de COVID-19.

Stoica le-a solicitat comercianților propuneri de măsuri ce pot fi implementate în weekend, ținând cont de experiențele recente în care magazinele au funcționat cu program redus în weekend.

„Măsurile trebuie aplicate ca să nu se creeze aglomerări. Acum, dacă vor fi chestiuni specifice, de genul ei se angajează să pună la dispoziţie un număr fix de coşuri, egal cu numărul de clienţi pe care-l doresc în unitate de exemplu, atunci vom face publicitate acestei măsuri şi apoi vom transmite către organe să verifice că se respectă lucrul acesta şi că nu apar alte probleme”, a explicat prefectul.

Alin Stoica a menţionat că a vorbit deja de duminică cu reprezentanţii retailerilor, adăugând că, deocamdată, aceştia îşi fac analiza privind situaţia de la sfârşitul săptămânii trecute.

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.