Pregătește-te de sezonul rece cu o imunitate puternică

2 min read
Pregătește-te de sezonul rece cu o imunitate puternică

Pe lângă o alimentație corectă și un stil de viață sănătos, imunitatea poate fi ,,ajutată” cu un aport corect de vitamine și suplimente alimentare.
Immunity Forte este o gamă de suplimente alimentare care pune la dispoziție toate vitaminele de care corpul tău are nevoie pentru a dezvolta o imunitate cât mai puternică.
Pentru că Vitamina C este un nutrient esențial de care organismul are nevoie, Immunity Forte susține aportul de Vitamina C prin 3 produse unice Ready to use sub forma de lichid oral sau orosolubil.

Immunity Forte C 500– conține doza optimă de vitamina C (500 mg). Întărește capacitatea naturală de protecție a organismului, contribuind la buna funcționare a globulelor albe. De asemenea, previne îmbolnăvirile prin ameliorarea simptomelor infecțiilor respiratorii și ajută la scăderea nivelului de colesterol.
Immunity Forte C 200 +1AN– produs destinat copiilor, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, ajută la scăderea perioadei de boală și crește absorbția de fier, extrem de important pentru copii. Produsul este ușor de administrat cu gust plăcut, gata de băut.
Immunity C 500 + Zn + D3– conține o combinație de ingrediente ce acționează sinergic, fiind o triplă terapie antivirală. Suprimă replicarea virală și îmbunătățește apărarea imună. Totodată, reduce oboseala și protejează celulele împotriva stresului oxidativ. Susține funcționarea normală a sistemului muscular și nervos.

Numeroase studii clinice au demonstrat că vitamina C, singură sau în combinație cu alte tratamente, este eficientă în tratarea COVID-19. Asta se datorează faptului că vitamina C este un puternic antioxidant și un amplificator al sistemului imunitar.
Din gama Immunity Forte fac parte și:

Immunity Forte D3 + Omega-3–conține cantitatea optimă de vitamina D (3000 Ul) combinată cu acizi grași omega 3 care asigură o absorbție mai bună a vitaminei. Mai mult, vitamina D în cantitate suficientă previne osteoporoza prin inducerea absorbției de calciu.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.