Președintele Austriecilor, Klaus Iohannis, în mod premeditat discreditează România făcându-ne antisemiți și extremiști – CRITICII.RO

2 min read
Președintele Austriecilor, Klaus Iohannis,  în mod premeditat discreditează România făcându-ne antisemiți și extremiști – CRITICII.RO

România nu are președinte la acest moment, însă Austria are. Țara este împărțită ca înainte de 1859, Franța, Austria, Rusia și Ungaria fiind mai bine reprezentate decât românii.

Franța și-a făcut USR, Austria îl are pe Klaus Iohannis, PSD este la Rusia, Ungaria are UDMR. Românii au rămas cu un singur partid politic care să îi reprezinte: Alianța pentru Unirea Românilor.

Nu este o glumă, este o realitate cruntă.

Atacurile repetate și organizate realizate împotriva AUR, inclusiv încercarea de a i se pune eticheta de partid antisemit fac parte dintr-un plan internațional de izolare a României în vederea limitării accesului la fondurile europene.

O rezoluție nou votată restrânge dreptul statelor la banii europeni dacă principiul statului de drept nu este respectat. Dar acest lucru nu se stabilește de vreo justiție, pe baza unor criterii clare, încălcarea acestui principiu se stabilește printr-un vot politic dat la Bruxelles și acest vot se dă pe baza unor percepții publice. Ori percepțiile publice se construiesc prin atacurile repetate împotriva României.

Klaus Iohannis este răul suprem la momentul de față. Avem un președinte care reprezintă foarte bine interesele GERMANIEI și ale AUSTRIEI, dar nu reprezintă deloc interesele românilor. Spre aceștia privește cu o aroganță maximă, cu dispreț.

Voiculescu sau Muraru reprezintă niște pioni care sunt folosiți de către președinte, așa cum B1TV și REALITATEA TV reprezintă și ele instrumente antiromânești ce au rolul de a discredita ROmânia pe plan interne.

Avem un președinte care nu îi iubește pe români. Klaus Iohannis ne disprețuiește și încearcă să ne catalogheze drept extremiști și antisemiți pentru a face rău țării. Nu putem interpreta astfel graba sa ca pe baza unui singur caz să vorbească despre antisemitismul care nu există în România.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.