Prima declarație a mamei gemenilor care au căzut de la etajul 10: „Copiii mei nu aveau cum să ajungă acolo”

2 min read
Prima declarație a mamei gemenilor care au căzut de la etajul 10: „Copiii mei nu aveau cum să ajungă acolo”

„Geamul era închis, rabatat. Copiii mei nu aveau cum să ajungă acolo”
Deși inițial femeia le-a spus polițiștilor că făcea curat într-o altă cameră în timp ce copiii ei se jucau singuri în dormitor, acest lucru nu era adevărat. Andreea făcea un live pe Facebook în timp ce ascultă manele, alături de al treilea copil în vârstă de 5 ani, neglijându-și complet gemenii. Abia când a auzit sirenele pompierilor ea a închis filmarea și a mers să vadă ce se întâmplă. A descoperit, șocată, că gemenii ei de doar 2 anișori au pierit.

Într-un interviu pentru Știrile Kanal D, Andreea, care după tragicul eveniment a fost internată la secția de psihiatrie a spitalului județean de urgență din Ploiești, spune că cei doi micuți nu aveau cum să ajungă la fereastră:
„Copiii mei nu aveau cum să ajungă acolo! Și ați văzut, erau micuți, nici nu arătau de 2 ani, că i-am născut la 8 luni pe copilașii ăia… Și am luptat mult cu viața lor.(…) Am cerșit pentru ei, m-a luat statul de pe drum cu ei, multe am făcut pentru copilașii ăștia…(…) Masa era mare, nu cred că se urcau ei pe măsuța aia!(…) Geamul era închis, rabatat. Copiii mei nu aveau cum să ajungă acolo”, a declarat Andreea pentru Știrile Kanal D.
Vezi AICI interviul cu declarația mamei gemenilor!
„Stați în banca voastră. Nu mi-am omorât eu copiii. Sunt copiii mei, îi iubesc și sufăr enorm după ei”
În urmă cu câteva zile, Andreea a fost externată de la Psihiatrie pentru a lua parte la funeraliile celor doi copii. După ce totul s-a încheiat, femeia şi-a reluat vechile obiceiuri și a reapărut pe rețelele de socializare, unde a început să posteze din nou videoclipuri în care dansează și fredonează manele.
Citește și: VIDEO: momentul când un copil de 3 ani cade la etajul 6 și este salvat
Mai mult decât atât,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.