Primarul Fritz, BND, SPIONAJ și vânătoarea de vrăjitoare – CRITICII.RO

3 min read
Primarul Fritz, BND, SPIONAJ și vânătoarea de vrăjitoare – CRITICII.RO

Primarul Timișoarei, Dominic Samuel Fritz, ca orice userist care se respectă fuge de întrebările jurnaliștilor neaserviți partidului din care face parte. Fritz inoculează alegătorilor săi ideea că el luptă cu mafia și că acesta este anul curățeniei. Vorbim de o luptă imaginară special creată la nivel mental în spațiul public pentru a manipula masele. Acesată tactică o putem întâlni la Clotilde Armand și alți lideri ai USR-PLUS.

USR-PLUS și-a păcălit electoratul cu mesajele, ”fără penalii în funcții publice”, ”jos corupții”, ”fără securiști”, dar culmea odată ajunși la putere useriștii s-au dovedit iubitori de penali, securiști, corupți și chiar unii dintre ei fiind fii ai securiștilor pe care îi blamau.

Dominic Samuel Fritz în lupta cu ”vrăjitoarele”, adică jurnaliștii incomozi, ne aruncă pe Facebook povești cu James Bond, vrăjitoare și atacuri murdare.

Păi domnule primar al Timișoarei, Dominic Fritz, dacă nu aveați nimic de ascuns de ce nu ne-ați răspuns la întrebări timp de trei săptămâni și v-am invitat și în direct la o televiziune națională, la o oră de maximă audiență, să discutăm despre trecutul dumneavoastră și golurile din CV.

Nu știu cum de aveți tupeul să ne acuzați de faptul că facem atacuri murdare când noi am încercat în repetate rânduri să discutăm cu dumneavoastră, însă ne-am lovit de acea echipă numeroasă de habarniști de la comunicare a USR-PLUS Timișoara. E ușor să răspunzi pe Facebook cu invective, în loc să avem o dezbatere publică ca într-o țară civilizată.

Aveți impresia că România e o țară bananieră unde vă puteți face toți de cap fără a fi întrebați de sănătate?

Obscur este trecutul duneavoastră domnule primar al Timișoarei, Dominic Samuel Fritz.

Vânătoarea de vrăjitoare – răspunsul fără răspunsuri al lui Dominic Fritz

În Evul Mediu, când o femeie era suspectată de vrăjitorie, era legată și aruncată în apă. Dacă se îneca, era considerată inocentă, Dumnezeu s-o odihnească, iar dacă reușea să rămână în viață, era dovadă că avea un pact cu diavolul și era condamnată la moarte. Cum te aperi împotriva unor acuzații că ești spion?

„Nu sunt spion” ar fi ceva ce un spion ar spune. Din experiența mea de până acum din politică și administrație, testul pentru vrăjitorie și spionaj în secolul 21 nu e cu mult diferit cu cel de acum 700 ani. Dacă cumva supraviețuiești falsurilor și atacurilor murdare, trebuie să ai ceva în spate, serviciile, de toate felurile, Soros&BillGates, un pact cu diavolul, pentru că, se știe bine, cu muncă, adevăr și entuziasm nu ajungi departe, nu-i așa? Nu am stofă de James Bond.

Roșesc imediat când spun o minciună, iar în puținele dăți în viața mea, în studenție, când am călătorit fără bilet, m-am dat jos după câteva stații pentru că nu suportam tensiunea. Nu aș fi un bun spion tocmai pentru că am claritate morală.Sunt un om curajos doar atunci când lupta mea este bazată pe adevăr.

Mă gândesc că dacă guvernul german ar fi fost preocupat să ajungă la secretele geopolitice și geostrategice planetare din Primăria Timișoara,

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.