PROIECT CAEJ

2 min read
PROIECT CAEJ

Nume proiect: CAND CUVINTELE LOVESC TU CE ALEGI!Organizatori: LICEUL TEORETIC MURFATLARCondiţii de participare: Va rog sa trimiteti pe adresa de mail:
[email protected]

Daca ati trimis pe mailul trecut va rog sa redirectionai. acel mail nu functioneazaPerioadă înscriere: 01.03.2023 – 23.04.2023Perioadă desfăşurare: 24.04.2023 – 28.04.2023Regulamentul de participare:

Secţiunea CREAȚII PLASTICE cu tema ,Spune nu violenţei “

Profesorii coordonatori, împreună cu elevii, vor   participa în săptămâna 24 – 28.04 2023,  la sediul Liceului Teoretic Murfatlar la realizarea de creații plastice, colaje și afișe  – A4 sau A3 abordând  teme antiviolenţă. Lucrările  vor fi etichetate cu datele de identificare a  participanţilor pe verso lucrării: numele elevului/ elevilor care au realizat prezentarea, numele profesorului coordonator, numele şcolii de provenienţă.
  Criteriile de apreciere a lucrărilor sunt încadrarea în temă, originalitatea, expresivitatea lucrărilor și tehnica de realizare.
Pot participa elevi din ciclurile: primar, gimnazial, liceal.

Secțiunea CAMPIONAT FOTBAL cu tema ,,Sport si sanatate”

Elevii doritori din şcolile din judeţ vor participa la Liceul Teoretic Murfatlar în săptămâna 24 – 28.04 202, unde se v-a desfășura  – Campionat de fotbal pentru clasele V-VI ale ciclului gimnazial. Fiecare şcoală va participa cu câte o echipă.

III   Secțiunea MOMENTE LITERAR-ARTISTIC cu tema
                                                   ,,Reprezentarea violenţei în literatură şi problema genului”
Fiecare școală va participa la sedidiul liceuli în săptămâna 24 – 28.04 2023,  cu o piesă de teatru jucată de elevi în baza unor colaje literare cu exemple de comportamente negative ale unor personaje cunoscute din literatura română sau străină. După finalizarea piesei de teatru.
Vor participa elevi din ciclul: primar, gimnazial și liceal.
Persoana de contact: Butnaru Rodica

Modul de jurizare și criterii :
Membrii juriului întocmesc fişa de evaluare a produselor pe secţiuni, conform criteriilor de evaluare specifice și analizează lucrările. În funcţie de punctajul obţinut, se va realiza clasamentul pentru fiecare secţiune, care va fi postat pe Forum ISJ Constanța și pe didactic.ro la finalul perioadei de jurizare.
Se vor acorda premiile I, II, III şi menţiuni (la fiecare secţiune). Toate cadrele didactice îndrumătoare vor primi adeverinţe de participare şi coordonare. Diplomele/ adeverinţele vor fi acordate la festivitatea de premiere sau trimise prin poştă

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.