PROIECT MUNICIPAL INCLUS ÎN CAEM 2023, PORT IN SUFLET SĂRBĂTOARE

Anul 2023 a fost declarat „Anul omagial al pastorației persoanelor vârstnice” și „Anul comemorativ al imnografilor și cântăreților bisericești (psalți)” în Patriarhia Română. Anton Pann a avut ca scop principal românizarea și modernizarea muzicii bisericești. Este necesar să-i angajăm pe copii/elevi să construiască simboluri ca respect pentru neam, familie, cultură națională. Preșcolarii/elevii vor fi antrenați să lucreze desene, colaje picturi, interpretări de muzică religioasă de către profesorii care se înscriu în proiect. Lucrările vor fi valorificate în cadrul unei expoziții/manifestări culturale care se va desfășura în fiecare școală urmând să fie trimise spre expunere și jurizare către școala organizatoare.

Nume proiect: PORT ÎN SUFLET SĂRBĂTOARE-CONCURS-DRAG DE NOI, DRAG DE ROMÂNIA

Organizatori: ȘCOALA GIMNAZIALĂ „MAICA DOMNULUI”

Condiţii de participare: Tema concursului: Înaintași români- portretizați în desen, pictură, colaj/interpretări vocale

Perioadă înscriere: 01.03.2023 – 10.05.2023

Perioadă desfăşurare: 01.03.2023 – 21.05.2023

Compoziţiile plastice:desene, picturi/colaje,  realizate pe suport A4 / interpretările  vocale de max 5 min înregistrate pe CD  vor fi expediate poştal, într-un plic format A4, pe adresa instituţiei aplicante: Scoala Gimnaziala „Maica Domnului”, str. Ion Maiorescu Nr. 32, Sector 2, Bucuresti. Fiecare lucrare plastică/Plic CD  va avea  pe verso  o etichetă cu următoarea structură:

Numele/ prenume elev:

Clasa:

Şcoala:

Localitate/judeţ:

Cadru didactic coordonator:
Adresa email coordonator:

Titlul lucrării:

Fiecare cadru didactic îndrumător poate participa cu un număr de maxim 4 compoziţii pentru fiecare secţiune. Data limită de expediere a lucrărilor este 10.05.2023.

Propus de: ignatd | 10.03.2023 18:58 | 15 vizualizări

Dependenta de alcool a parintilor

Consumul de alcool

Echilibrul emotional

 » sursa: www.didactic.ro