Provocarea „Bebelușul meu urât”. Părinții de pe TikTok care acceptă adevărul

2 min read
Provocarea „Bebelușul meu urât”. Părinții de pe TikTok care acceptă adevărul

O nouă provocare pe TikTok! Părinții postează filmulețe cu bebelușii lor urați
TikTok a devenit locul de joacă preferat al părinților de pretutindeni, care nu ratează ocazia de a posta diferite filmulețe, printre acestea regăsindu-se și provocări pentru ceilalți părinți, care mai de care mai amuzante sau mai ciudate. Cea mai recentă este provocarea „Bebelușul meu urât” sau „Ugly Baby Challenge”, sub umbrela căreia mai mulți părinți postează filmulețe cu bebelușii lor… urâți.

Foto: captură TikTok
Lucy Baehr, o fotografă din Arkansas, a participat la această provocare, publicând un clip cu fiica ei, Reese, la naștere și după câteva luni. „Și eu care credeam că bebelușul meu va fi cel mai frumos nou-născut și că va arăta exact ca mine”, a scris femeia alături de clipul care a devenit deja viral pe TikTok.
Citește și: Cea mai amuzantă provocare pentru părinți pe TikTok: „Spune-mi că bebelușul tău face caca fără să spui ceva”
În materialul respectiv, Lucy o arăta pe fetița ei la scurt timp după ce a venit pe lume, apoi la câteva luni distanță, când din „cel mai urat nou-născut”, cea mică s-a transformat în cel mai adorabil bebeluș.

Lucy a povestit, într-un interviu pentru TODAY, faptul că, de-a lungul anilor, a suferit mai multe avorturi spontane și că aproape renunțase la visul sau de a deveni mamă. În februarie 2020, însă, a aflat că este însărcinată și că va avea o fetiță, pe micuța Reese.
Ea spune că, la fel ca majoritatea femeilor însărcinate, era ferm convinsă că bebelușul ei va fi cel mai frumos și cel mai adorabil la naștere. Realitatea, însă, nu „s-a pupat” cu ceea ce își imagina Lucy. „Îmi amintesc perfect că m-am uitat la soțul meu și am întrebat: E sănătoasă?”, recunoaște aceasta.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.