PSD se joacă de-a moțiunea: Opoziție de fațadă sau ‘Dorele fă-te că lucrezi’

1 min read
PSD se joacă de-a moțiunea: Opoziție de fațadă sau ‘Dorele fă-te că lucrezi’

Ciolacu și gașca pesedistă se joacă de-a moțiuniea cu miniștrii pluseriști. De la eșecul moțiunii împotriva lui Voiculescu urmează o nouă paradă de fațadă prin moțiunea depusă împotriva ministrului Economiei Claudiu Năsui.

Moţiunea simplă a PSD la adresa ministrului Economiei Claudiu Năsui, intitulată „O Românie în agonie, cu Năsui la Economie”, va fi dezbătută în plenul de marţi al Senatului, de la ora 16.00, urmând ca votul să fie dat de la ora 17.00, în sesiunea de vot final.

Rezultat – Moțiunea pică – Dorele fă-te că lucrezi

Cam așa poate fi descrisă activitatea Partidului Social Democrat în Parlamentul României sub conducerea lui Marcel Ciolacu.

„Sperăm ca o parte dintre colegii care sunt azi în coaliţia de guvernare să voteze alături de noi. Sunt vizibile certurile dintre miniştrii, e clar că premierul Cîţu nu poate să conducă Guvernul acesta unde de fapt sunt trei guverne”, a conchis Radu Ștefan Oprea de la PSD. 

În casa spânzuratului nu poate vorbi nimeni despre funie/trădare. Așa se pot cataloga certurile din coaliția de guvernare. Ei nu se înțeleg, dar primează interesul major asupra jafului național ce i se pregătește României în următorii 4 ani. Pesediștii știu și ei acest lucru, însă preferă să mimeze opoziția și să se facă de râs cu încă un eșec în portofoliu.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.