Realizarea adaptărilor curriculare pentru elevii cu cerințe educaționale speciale din învățământul de masă

2 min read
Realizarea adaptărilor curriculare pentru elevii cu cerințe educaționale speciale din învățământul de masă

Organizăm on-line o activitate de dezvoltare profesională dedicată studenților de la specializările de psihologie, psihopedagogie specială și științele educației și cadrele didactice din învățământul special integrat și învțățământul public de masă cu tema ”Realizarea adaptărilor curriculare pentru elevii cu cerințe educaționale speciale din învățământul de masă. Activitatea are loc în sistem on-line, în data de 22.01.2023, vineri, cu începere de la orele 18.00 Nume proiect: Realizarea adaptărilor curriculare pentru elevii cu cerințe educaționale speciale din învățământul de masăOrganizatori: Dragomir CorneliuCondiţii de participare: Cadru didactic, plata taxei de participarePerioadă înscriere: 09.01.2023 – 20.01.2023Perioadă desfăşurare: 20.01.2023 – 21.01.2023Realizarea adaptărilor curriculare pentru elevii cu cerințe educaționale speciale din învățământul de masă
Organizăm on-line o activitate de dezvoltare profesională dedicată studenților de la specializările de psihologie, psihopedagogie specială și științele educației și cadrele didactice din învățământul special integrat și învțățământul public de masă cu tema ”Realizarea adaptărilor curriculare pentru elevii cu cerințe educaționale speciale din învățământul de masă. Activitatea are loc în sistem on-line, în data de 22.01.2023, vineri, cu începere de la orele 18.00Temele abordate sunt:- cadrul legal din domeniul legislatiei educației, cu privire la obligativitatea realizării, implementării și evaluării curriculumului adaptat- tehnici ale redactării adaptării curriculare (cum arată o adaptare curriculară, care sunt părțile componente, ce conținut are o adaptare curriculară)- simulări de realizare a adaptărilor curriculare.
După urmarea acestui curs, participantul primește:
-contract de prestări servicii,
-factură,
– diplomă/ adeverință de participare, după caz. Această activitate reprezintă un program de dezvoltare profesională și abilitare funcțională în sensul OM 4224/06.07.2022, art. 52. Echivalarea în credite se face în baza unei solicitări scrise din partea cadrului didactic, în perioada 1-30 septembrie, anul școlar următor.
Tariful pentru emiterea documentelor (contract, adeverință/diplomă și factura, în format letric) este de 77 lei.  Activitatea în sine este gratuită. Costurile de expediere în format letric/fizic a documentelor se face utilizând serviciile fan curier, pe cheltuiala participantului- se utilizeaza serviciile fan cureier, sau după preferința participantului.
Plata se face exclusiv în contul RO79INGB 0000 9999 1312 9021 și dovada plății se expediază pe adresa pe e-mail [email protected]. până cel târziu în data de 19.01.2022, ora 12.00. Expedierea dovezii plății reprezintă demersul dvs. de înscriere și acordul dvs. cu privire la utlizarea datelor cu caracter personal exclusiv în scopul prezentei, confirmarea mailului reprezintă finalizarea cu succes a înscrierii. 
Pentru accesarea conținutului cursului va este necesar un cont de gmail, interactiunea video realizându-se folosind Google Meet.

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.