Regina este din nou străbunică! Prințesa a născut o fetiță perfect sănătoasă

2 min read
Regina este din nou străbunică! Prințesa a născut o fetiță perfect sănătoasă

Prințesa Beatrice a născut o fetiță!
Prinţesa Beatrice și soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, au devenit părinți sâmbătă, 18 septembrie! Oficialii britanici au anunțat, printr-o postare pe Facebook, că fiica celor doi a venit pe lume la spitalul Chelsea and Westminster din Londra, având o greutate de 2,7 kilograme:

Foto: facebook.com/TheBritishMonarchy
„Prințesa Beatrice și soțul său, Mr. Edoardo Mapelli Mozzi sunt fericiți să anunțe venirea pe lume a primului lor copil. Fetița lor s-a născut în dată de 18 septembrie 2021. Bunicii și străbunicii fetiței au fost informați și se bucură împreună de veseta frumoasă. Întreaga familie ar vrea să mulțumească personalului de la spital pentru grija și atenția pe care i-au acordat-o Prințesei Beatrice și bebelușului.”
Citește și: Prințesa Charlotte nu îi spune „tata” prințului William. Iată ce porecle se folosesc la Casa Regală
Prințesa Beatrice de York și omul de afaceri Edoardo Mapelli Mozzi s-au căsătorit în iulie 2020, în cadrul unei ceremonii private la care au participat regina Elisabeta şi rude apropiate.
Beatrice este fiica cea mare a Prințului Andrew, Duce de York și a lui Sarah, Ducesă de York și este a noua persoană și a doua femeie în linia de succesiune la tronul britanic. Fetița prințesei este cea de-a 12 strănepoată a Reginei Elisabeta.
Citește și: Cele mai populare nume de bebeluși din Familia Regală Britanică

Surse: facebook.com, bbc.com, theguardian.com

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.