Regulatpro ® Bio – Un plus de ajutor 100% natural pentru sănătate!

În mod normal, organismul reface resursele de enzime, dar există situații când este supus unui efort fizic intens sau este slăbit, iar atunci nivelurile scăzute de enzime pot determina apariția diverselor tulburări cu un impact direct asupra calității vieții, cum este cazul valoroasei imunități, atât de necesare în perioada aceasta.
Regulatpro® Bio este un produs 100% natural cu un conținut de bioelemente active ce sporește producția de ATP în celule și stimulează sistemul enzimatic, ceea ce duce la creșterea energiei, vitalității, creșterea capacității de lucru și îmbunătățirea generală a stării de sănătate și a calității vieții.
Care este compoziția Regulatpro® Bio:
15 compuși Regulatpro® sunt reprezentați de fructe, legume și semințe de origine exclusiv organică. Prin metoda brevetată de fermentare cascadă pe o perioadă de 12 săptămâni, toate ingredientele sănătoase sunt “descompuse” și concentrate până la atingerea nivelurilor foarte ridicate de enzime bioactive.
Fermentarea în cascadă este o metodă unică brevetată pentru a crea elemente biologic active în mod natural, recreând absorbția cascadă a substanțelor (enzimelor) din corpul uman.
Care sunt efectele benefice obținute prin administrarea de Regulatpro® Bio:

Ajută procesele de metabolizare în organism și echilibrul enzimelor
Îmbunătățește producția de energie, restabilește și activează toate procesele din celule
Reglează sistemul imunitar slăbit sau care funcționează defectuos
Efect de reglare asupra sistemului endocrin
Accelerează metabolismul
Reglează echilibrul pH (acido-alcalin)
Reglează și menține flora intestinală sănătoasă
Ajută procesele de purificare și detoxifiere
Reduce stresul oxidativ
Întărește mecanismele de apărare ale corpului

Regulatpro® Bio poate fi administrat atât în bolile virale acute, inflamatorii, cât și cronice și preventiv. Datorită întregii sale compoziții naturale și a efectului benefic, poate fi administrat de femeile însărcinate, copii și adulți.
Mai multe detalii despre produs (ingrediente, beneficii,

 » sursa: www.qbebe.ro