Resurse didactic.ro. Descoperiți noul curs: Evaluarea formativă online!

2 min read
Resurse didactic.ro. Descoperiți noul curs: Evaluarea formativă online!

În condițiile învățării la distanță și în condițiile în care și următorul an școlar stă sub semnul multor incertitudini, echipa didactic.ro își propune să vă prezinte într-un format compact, de calitate, ușor de utilizat, o colecție de resurse necesare pentru ca dvs. să vă realizați activitatea optim.
Acest CURS a fost special creat pentru actualul context educațional provocator, oferindu-vă un plus de informații pe tematicile: cum să adaptați modalitățile de evaluare formativă la mediul online, ce instrumente puteți folosi și care sunt avantajele lor pentru a facilita învățarea elevilor.
Despre formator
Ioana Hârțescu este expert în tehnologii educaționale, având 15 ani de experiență în formarea adulților cu ajutorul tehnologiilor, atât în sistemul educațional, cât și în corporații, instituții publice și ONG-uri. În prezent, Ioana se pregătește să-și susțină teza de doctorat în tehnologii educaționale la Lancaster University. Prin intermediul acestui curs, Ioana a dorit să sprijine efortul cadrelor didactice de a continua să ofere, online, aceeași educație de calitate.
Trăim vremuri provocatoare care ne dau ocazia să împrospătăm modul în care facem lucrurile. Învățarea online se sprijină pe aceleași principii pedagogice solide pe care profesorii le cunosc și le aplică la clasă. Prin acest curs, ne-am dorit să creăm un instrument util și ușor de utilizat care să exploreze moduri în care aceste principii pot fi aplicate și în mediul online, ne spune Ioana Hârțescu, formatorul cursului Evaluarea formativă online.
Despre curs
Beneficiile participării la acest curs online: cadrele didactice vor deprinde metodele prin care elevii acestora vor învăța mai bine, se vor organiza mai bine și  vor fi mai motivați să învețe. Cursul este însoțit de CERTIFICAT DE PARTICIPARE! 
Angela Ilaș, Product Manager Didactic.ro:
De mai bine de un deceniu, didactic.ro a fost alături de cadrele didactice. De aceea, cu atât mai mult în aceste vremuri atât de schimbătoare, echipa noastră a vrut să fie un ghid real, un ajutor consistent, un reper și un punct de echilibru. Am împachetat experiența în e-learning a echipei și grija pentru continuarea educației (și în online) și vă invităm să parcurgeți Cursul Evaluarea Formativă Online.

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.