Ringo Dămureanu(AUR) către ministrul Mediului: „Ce măsuri au fost luate în ultimii 5 ani pentru reîmpădurirea județului Dolj?

1 min read
Pensionarii, buni doar ca să fie păcăliți în alegeri ? – CURIERUL ROMÂNESC

Ringo Dămureanu, deputat AUR, susține că a primit la biroul parlamentar mai multe întrebări din spațiul public cu privire la măsurile luate în ultimii 5 ani de zile de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Dolj pentru identificarea și reîmpădurirea terenurilor degradate din județul Dolj.

În acest sens, deputatul AUR a adresat o întrebare parlamentară ministrului Mediului, Tanczos Barna, pentru a afla ce demersuri a susţinut în ultimii 5 ani APM Dolj care să ajute la ameliorarea mediului, precum: reîmpădurirea terenurilor degradate din județul Dolj.

„15 martie – 15 aprilie este Luna Pădurii. Agenţia pentru Protecţia Mediului Dolj are ca atribuţii identificarea şi propunerea unor perimetre de ameliorare. Cel puţin aşa ştim noi.

          Având în vedere întrebările exprimate public tot mai des în ultima perioadă în circumscripția pe care o reprezint în Parlament și care nu și-au găsit răspunsul din partea APM Dolj, prin prezenta, vă rugăm să ne răspundeți:

Ce demersuri a susţinut în ultimii 5 ani APM Dolj care să ajute la ameliorarea mediului, precum: reîmpădurirea terenurilor degradate din județul Dolj?„, cere Ringo Dămureanu.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.