Rolul cărților pentru copii, printre subiectele de discuție la LIBfest, târgul de carte online

2 min read
Rolul cărților pentru copii, printre subiectele de discuție la LIBfest, târgul de carte online

Prin citit, copiii învață să comunice mai bine, să își exprime gândurile și sentimentele, să înțeleagă mai bine ceea ce citesc și ceea ce le este spus și le permit să exploreze lumi noi și să își imagineze personaje și situații diferite, ceea ce îi poate ajuta să devină mai creativi și mai inventivi.
Așadar, lectura în rândul copiilor este extrem de importantă și ne bucurăm că rolul cărților pentru copii se numără printre temele centrale la LIBFEST. Anul acesta, Libfest, târgul de carte și experiențe culturale organizat de Libris va avea loc în perioada 14-19 martie și, așa cum vă spuneam organizatorii au gândit un program centrat pe lecturile pentru copii, dezvoltare personală și echilibru emoțional.
Volume cu autografele celor mai iubiți autori pentru copii și adulți vor fi disponibile în cadrul acestei ediții, alături de reduceri până la 86 % la peste 350.000 de volume în română și engleză.
Potrivit reprezentanților librăriei online, interesul pentru cărțile în limba engleză și pentru cărțile dedicate celor mici a crescut spectaculos în ultimii ani, categoria „Cărți pentru Copii” ocupând locul fruntaș în ceea ce privește numărul de volume livrate în anul precedent. 
De asemenea, LIBfest aduce reduceri consistente la peste 350.000 de titluri în limba română și limba engleză. Iar pentru că în edițiile anterioare primele volume epuizate au fost cele semnate de autori, anul acesta vor fi disponibile cărți cu autograful unor scriitori precum Gabor Maté, Mircea Cărtărescu, Radu Paraschivescu, Tatiana Niculescu,  Teodor Baconschi, Monica Pillat,  Cristian Fulaș,  Dumitru Constantin Dulcan, Gabriel Cărtărescu, Gáspár György, Petronela Rotar, Stelian Tănase, Horia Tecău și alții. 
Sub umbrela #LibrisTalks care adună  cele mai așteptate teme, dialoguri și interviuri, cititorii sunt inviați la dezbateri precum 8 reguli ale iubirii. Cum să o găsești, să o păstrezi și să renunți la ea (Jay Shetty),

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.